2777
2789
عنوان

دفترچه خاطرات خواهرمو خوندم

182 بازدید | 12 پست

بچه ها ۹۰ درصد چیزایی ک نوشته بود و رسیده بود بهش واقعا نوشتن هدف ها خیلی موثره منم میخوام سال جدید میلادی بنویسم اهدافمو

راستی اجازه گرفتم ازش

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببخشید به تک تک شون رسیده بود؟ چقدر طول کشیده بود؟

ببین همشون نه ولی بیشترشون اره

اول سال نوشته بود من اذر ماه دیدم 

دیگ هدف هات خیلی گنده نباید باشه خواهر من مثلا نوشته بود قبولی در ازمون ارشد خریدن سرویس خواب ،…

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

نداره تا وقتی ادم نتونه بلند شه هیچ چیزی هیچ فایده ای ندارهنه ارزو کردن هدف نه نوشتنش

من نگفتم تلاشی نکنید ولی بنظرم همین ک اهدافتو بنویسی و مشخص باشه برات باعث میشه تلاش کنی براش

خوش بحالش، انشاا... موفق باشه خودتم به ارزوهات برسی

منم دوس دارم معلم بشم ولی با دو تا بچه خیلی سخته

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

خوش بحالش، انشاا... موفق باشه خودتم به ارزوهات برسیمنم دوس دارم معلم بشم ولی با دو تا بچه خیلی سخته

خودتو دست کم نگیر میتونی 

خودتو دست کم نگیر میتونی

خیلی تلاش کردم سالها قبل ولی نشد 

زمان ما کنکور خیلی سخت بود و رقابت زیاد

با وجود تلاش زیاد و درس خوندن رشته مورد علاقه مو قبول نشدم 

الانم با دو بچه خیلی سخته ادامه تحصیل دادن

نگارش پایان نامه، پروپزال، انواع مقاله، پاورپوینت؛ تایپ فایل صوتی، ترجمه با قیمت دانشجویی

خیلی تلاش کردم سالها قبل ولی نشد زمان ما کنکور خیلی سخت بود و رقابت زیادبا وجود تلاش زیاد و درس خوند ...

چند سالشونه 

خیلی تلاش کردم سالها قبل ولی نشد زمان ما کنکور خیلی سخت بود و رقابت زیادبا وجود تلاش زیاد و درس خوند ...

ولی اگ قبول شی واقعا می ارزه برای خانم متاهلی مثل شما معلمی خیلی شغل خوبیه

ولی اگ قبول شی واقعا می ارزه برای خانم متاهلی مثل شما معلمی خیلی شغل خوبیه

عزیزم مدرک ارشد دارم ولی رشته ما رو امسال استان ما نخواست

دوس دارم ادامه تحصیل بدم دکترامو بگیرم

عزیزم مدرک ارشد دارم ولی رشته ما رو امسال استان ما نخواستدوس دارم ادامه تحصیل بدم دکترامو بگیرم

اها متوجه شدم