2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین داغونت می‌کنه، من مادرشوهرم خودشیفته‌ست، گاهی تحملمو تموم می‌کنه، دیگه وای به اینکه دائم زیر یه سقف باشین.

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

اونجایی که گفتی اوایل خوب بود اون دوران لاو بامبینگ خودشیفته هاست. وقتی کار از کار گذشته روی خودشون رو نشون میدن.

بهت بگم بهتر که نمیشن روز به روز بدتر میشن

منتظر خیانت، تحقیر، تهدید، زندگی جهنمی باش

عقدی هیچ اتفاقی نیفتاده جونتو بردار فرار کن

اصلا هیچ مشکلی نیست تو عقد جدا شی

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

همین الانش عصبی شدم😭از همهههه چی یه داستان درست می کنه

بله 

شما یک عمر باید با استرس زندگی کنی

که مبادا به تدریج قبای آقا بر نخوره

بهت دارم میگم ادامه دادی باهاش : به جهنم سلام کن

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

بله شما یک عمر باید با استرس زندگی کنیکه مبادا به تدریج قبای آقا بر نخورهبهت دارم میگم ادامه دادی با ...

من تاپیک های شمارو خوندم 

شما چند سال باهاش زندگی کردین؟ 

و میشه بگید چجوری بود؟

من تاپیک های شمارو خوندم شما چند سال باهاش زندگی کردین؟ و میشه بگید چجوری بود؟

۴سال 

فکر میکردم درست میشه نشد بدتر شد

هرگز اولویتش نبودم بی عاطفه! اگر مریض میشدم نمی‌برد دکتر اگر می‌برد با دعوا و اخم و تخم! 

خیلی باید مراقب می بودم چیزی برخلاف میلش نباشه حرفی نزنم ناراحت نشه وگرنه الم شنگه په با میکرد

بسیار قضاوت گر

مدام تحقیر میکرد محل زندگی خانوادم شهری که ازش اومده بودم!

تهدید میکرد به جدایی

توهین میکرد

کاری میکرد اشتباه اگر به روش میاوردی ناراحت میشد باید میگفتی ببخشید که اشتباه کردی 

اصلا احساس نمیکردم مردی تو زندگیمه که پشتم بهش گرم باشه

لحظات حساس زندگیم تنها بودم

ولی همیشه دوست داشت بقیه ازش خاطره خوب داشته باشن

چهره واقعیش رو تو خونه پیش من نشون میداد

بهترین برادر برای خواهراش بود

بهترین پسر برای مادرش

بدترین شوهر برای زنش

اگر ۱۰روز هم منو نمیدید زنگ نمیزد

هیچ وقت اول اون پیام نمی‌داد

زندگی باهاش یه جهنم بود که بعد جدایی حتی من یک قطره اشک نریختم حتی یک لحظه و یک ثانیه دلتنگش نشدم