2777
2789
عنوان

به نظرتون لازمه این کار

48 بازدید | 5 پست

دوستان من ماه دیگه نوبت ترمیم بینی با بی حسی گرفتم، چون عملم با بیهوشی نیس آزمایش و ویزیت بیهوشی دیگه لازم نداشتم درباره عکس آتلیه هم دکترم چیزی نگفت، منشی هم اول گفت بگیر بعد گفتم مشکلم جزئیه بعد گفت پس نمیخواد 

خودمم نظرم نبود بگیرم هم بخاطر هزینش هم کاملا احساس می‌کردم بی فایدس چون دکترم نگفت بگیر 

حالا فکرم درگیره بگیرم یا نه 

چون بینیم چن تا ایراد خفیف داره نمیدونم بتونم بدون عکس خوب منظورمو بفهمونم مثلا بگم این طرفش مشکل داره شاید بعد که پوستو باز کرد بخاطر تورم و اینا دیگه نتونه تشخیص بده کجا مشکل داشت و یادش بره چون خفیفم هس معتقده مشکلی نیس خیلیاش

مشکل اصلیم برآمدگی غضروفی هس که به طرف بینیم مثل یه گردالی بیرون زده ولی علاوه بر اون چیزای دیگم هس مثلا تیغش ناهمواری خفیف داره یا سوراخاش تفاوت جزئی داره و نوکش میخوام جمع تر بشه به نظرتون لازمه عکس آتلیه ببرم؟ 

اصلا به نظرتون با بی حسی چه تغییراتی میشه داد خیلی ذهنم درگیره توروخدا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه 

خالم با بی حسی رفت خیلی اذیت شد خیلیییی و اینکه چون بی حسی بود دکتر دستش تو تغیر زیاد بسته بود

هعی از چه لحاظ؟ 

درد و اینا یا مثلا احساس کلافگی و سختی تو تنفس؟ 

من با درد اوکیم تحمل میکنم 

تغییر ساختاری هم نمیخوام، این بیرون زدگی غضروفیه خیلی رو مخمه و اولویتمه ولی کاش چیزای دیگشم انجام بده تحمل میکنم تغییر زیادم نمیخوام فقط قرینگیش یکم اصلاح بشه

خالتون در آخر از نتیجه راضی بودن؟ یعنی بهتر از قبل شد؟‌

میدونید چقدر طول کشید کارشون؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم 

تو تاپیک خودم چون سر نماز می‌خوام اسم هارو بخونم نمی‌تونستم پیام بدم 

قاطی میشد 

من تقریباً قنوت رو کامل میخونم 

ولی اگر کوتاهش هم بکنی میگن هیچ مشکلی نداره 

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

عزیزم تو تاپیک خودم چون سر نماز می‌خوام اسم هارو بخونم نمی‌تونستم پیام بدم قاطی میشد من تقریباً قنوت ...

خیلی ممنون🙏

آخه من چن باری به دلیل نزدیکی به اذان صبح بدون قنوت خوندم کلا🫠

اینطوری هم قبوله یعنی؟ 

خیلی ممنون🙏آخه من چن باری به دلیل نزدیکی به اذان صبح بدون قنوت خوندم کلا🫠اینطوری هم قبوله یعنی؟

بخدا اینو نمی‌دونم 

ولی خب مثلاً از هر ذکری سه تا هم بگی میگن خوبه 

اما شنیدم حتی به نیت نماز شب هم وضو بگیری ثواب زیادی داره

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست