2777
2789
عنوان

جدا شدم😔

424 بازدید | 28 پست

منو پارتنرم سر بعضی رفتارای اون که ترس کردم باهاش ازدواج کنم جدا شدیم و بهونش رو به پای این گذاشتم که مامانم راضی نیست !چون میخاستم به خوبی تموم شه

چون واقعا رفتارای بدی بود و بعد ازدواج ب مشکل می‌خوردیم 

الان خیلیییی حالش بده زنگ میزنع برام اشک می‌ریزه 😔چکار کنم ؟ 

خودمم حالم واقعا خوب نیست 

الان بهتون میگم سر چی جدا شدم 

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

مثلا می‌گفت از خانومای سن بالا خوشم میاد 

می‌گفت مامانت که کسی نیست بتونه نیاز جنسیش برطرف کنه خودم از اون لحاظ هواش دارم 

من پدرم فوت شده یکی میخام برا ازدواج که حداقل دلسوزمون باشه 

اکانت دست دو نفر هست 🤟😊یکیمون یه خانم ۳۵ ساله🫡یکیمون دختر خانوم ۱۹ ساله 😛 پریا و ندا در واقع یک روح در دو جسم که قلبهایشان برای هم میتپد. 🫂❤️در کنار هم، دنیایی میسازیم که در آن عشق، رفاقت و حمایت حرف اول را میزند☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا می‌گفت از خانومای سن بالا خوشم میاد می‌گفت مامانت که کسی نیست بتونه نیاز جنسیش برطرف کنه خودم ا ...

وااا چقدر عوضیه بزن تو دهنش بابا به درک که گریه میکنه

مثلا می‌گفت از خانومای سن بالا خوشم میاد می‌گفت مامانت که کسی نیست بتونه نیاز جنسیش برطرف کنه خودم ا ...

بسم الله 

این اصلأ به درد نمیخوره 

تازه فهمیدی؟ یا چندسال دوستید؟

یا خدا روانی بودهههههه سیمکارتتو عوض کن تا دیگ نتونه پیدات کنه

کاربری دست دوتا رفیقه👭🏻

به خاطر این ناراحتی ؟

عزیزم عشقی وجود نداره همه ی اینا یه نوع وابستگیه یه نوع عادته

نیاز جنسی 🙄😳مامانت برطرف کنمم 

اصلا نیاز به تاپبک زدن نبود 

بهترین کار کردی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز