2777
2789
عنوان

جدا شدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 28 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مثلا می‌گفت از خانومای سن بالا خوشم میاد می‌گفت مامانت که کسی نیست بتونه نیاز جنسیش برطرف کنه خودم ا ...

چقد بی ناموس

ازدواج کنین مادر تو مث مادر خودشه

چطور میتونه همچین نگاهی ب ناموسش داشته باشه

مثلا می‌گفت از خانومای سن بالا خوشم میاد می‌گفت مامانت که کسی نیست بتونه نیاز جنسیش برطرف کنه خودم ا ...

بلاکش کن این قرمساقو ‌؛هنوز که نسبتی نداشته باهات همچین حرفی بی شرمانه ای نبرده چه برسه باهاش ازدواج میکردی هر روزت عذاب بود 

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

باید جوری میزدی وسط پاش که دیگه نیاز کسیو نتونه برطرف کنه

اصلن ممکنه همینکه فهمیده مادرتون بیوه س اومده به قصد ازدواج. که راحت به خیال خودش مخ مامانه رو بزنه هیچکی هم شک نکنه چون زن جوان و متناسب داره. 

این ادم خطرناکه حتی ممکن بود ازدواج کنید بلایی سر مادرتون بیاره

عادی نبوده واقعن 

وای دعاکن منم جداشم دارم دیوونه میشم

تو چرا ؟

آهای توی نره خر بی ناموس لاشی که سواد هم نداری و نمیبینی نوشتم متاهل و درخواست دوستی میدی .من مثل خواهر و مادرت خیابونی نیستم .تو رو فقط یه زنا زاده میدونم و بس .حالا هی درخواست دوستی بده همون کاری که برای مادر و خواهرت تو خیابون درخواست میدن ....تو خاکسپاری ت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹

شما رو یادمه عزیز 

همون بهتر که دلیل جداییت رو نگفتی چون میگفتی که هی بهونه میاره که جنبه نداری دارم باهات شوخی میکنم و فلان

الان هم بهترین کار رو کردی که کات کردی

لطفا سر حرفتون بمونید و برای خودتون و خانوادتون دردسر درست نکنید

و به قول یکی از دوستان سیم کارتتون رو هم عوض کنید تا دوری برای هر دوتون راحت تر باشه

چون راه ارتباط قطع بشه امبد واهی اون پسر هم قطع میشه و نمیتونه دوباره با حرفاش شما رو خام کنه

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

اون روانی مریض جنسی داره اگه هم خودشو کشت برات مهم نباشه چون هم خودش راحت میشه هم اطرافیونش 

مثلا می‌گفت از خانومای سن بالا خوشم میاد  می‌گفت مامانت که کسی نیست بتونه نیاز جنسیش برطرف کنه ...

شما هر چند وقت یبار درباره ی این به ظاهر آقا تایپک میزنی و همه بلا استثنا میگن این فرد آدم زندگی نیست ولی مثل اینکه شما هنوز هم دو دلی گلی

در عصری که همه دنبال تنوع اند...من عاشقانه دنبال تکرار توام! تکرار دوست داشتنی من، تکرار میکنم تکرار میکنم دوستت دارم.🫀❤️    متاهل و متعهد،درخواست دوستی به هیچ عنوان پذیرفته نمیشود! کاربر تازه وارد نیستم دوستان چندین ساله خواننده ی خاموش بودم و خیلی هاتون رو میشناسم😊

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز