یه زمین بهمون دادن به برادرشوهرمم دادن به عنوان ارث..
توش زعفرون کاشتن، من میرم جمع میکنم نمیزاره
اون روز میگه یک روز تو جمع کن یه روز من
امروز نوبت من بود رفتم میبینم چیزی نداره
چیکار کنم باهاش؟
سیاهم، اما روشن مثل ستارهها در شب،عمیق مثلاقیانوسهای بیپایان،گرم مثل نور خورشید روی پوست. 🖤✨پوستم فقط رنگ نیست، هویتمه، غرورم و داستانم.هر سایهاش، هر تیرگیاش، قشنگ و منحصر به فرده.سیاه بودن، زیباییه که باید با افتخار زندگی کرد.✨🖤
سیاهم، اما روشن مثل ستارهها در شب،عمیق مثلاقیانوسهای بیپایان،گرم مثل نور خورشید روی پوست. 🖤✨پوستم فقط رنگ نیست، هویتمه، غرورم و داستانم.هر سایهاش، هر تیرگیاش، قشنگ و منحصر به فرده.سیاه بودن، زیباییه که باید با افتخار زندگی کرد.✨🖤
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.