2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 73 پست
من وقتی فهمیدم خیلی بهم ریختم جاری وخواهرشوهرنگاهاشون یجوردیگه س نمیشه ک بعدسه تادوباره بخام بچه بیا ...

از  خدا بخواه بچه هات عاقبت بخیر بشن دهن مردم همیشه بازه 

من گاهی ساعت دوازده یک میرم خرید مدارس تعطیل میشه 

پسرای دبیرستانی به مادر هم فحش میدن می‌خندن هر هر این پسر و آدم میخواد چه کار یا دخترا لات بازی فحش کتک دختراااا

فقط مهم این درست تربیت بشن و عاقبت به خیر. گروه ناباروری عضو‌ هستم امثال من آرزوی یک بچه دارن

برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بچت همجنس خودتهدختر عصای دست مادرهولی پسر تا بوی زنشو بشنوه یکم بغلش بخوابه مادر اهمیتش کمتر میشهمیگ ...

ههه در راستای حرفم  من که دخترم به عمه کثیفش رفته  اونم منفعتی و پولی و مادی گراست  همه هم خداروشکر شناختنش! دخترم میگه وقتی تو مردی اینا که دستته منظورش طلاها و اینا مال من میشه !😅🤣😂😂 ژنه دیگه به عمه  ک ثافتش رفته دختر۵ساله   کاش خدا به منم یه پسر دقیقا مثله شوهرم که میمیره برا ننش بده 

عمه مادرم دو تا دختر داره ۷ تا پسر 

مادرشون الزایمر گرفته 

این دوتا دختر پوستشون کنده شد در راه نگهداری این مادر 

ولی پسرا هر کدوم رفتن طرفی و نمیگن این مادر ماس،

منظورم اینه بچه خوب باید باشه جنسیتش مهم نیست 

دعا کنیم فرزندمون صالح و سالم باشه 

لایک نکنید😜

ههه در راستای حرفم من که دخترم به عمه کثیفش رفته اونم منفعتی و پولی و مادی گراست همه هم خداروشکر ...

این چه طرز حرف زدن راجع به دخترته آخه

جامعه خوب ، دخترانی خوب تربیت میکند و دختران خوب ، جامعه خوب...

کاش ناشکری نکنی بخدا بچه سالم معجزه و نعمت خداست اینو منی میگم که داغ بچمو دیدم و تو بارداری از دستش دادم الان باردارم بخدا قسم یبارم به جنسیتش فکر نکردم فقط میگم یالم باشم این درد منو دغ میده کاش ده تا دختر داشتم ولی سالم دعا کنید بچم سالم باشه و بمونه برام 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم