2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 73 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از خدا بخواه بچه هات عاقبت بخیر بشن دهن مردم همیشه بازه من گاهی ساعت دوازده یک میرم خرید مدارس تعطی ...

گلم من خودمم اولاش سقط داشتم وبعدشم تایه سال خبری نبودهمه میگفتن نازاشدی زندگیم گریه وزاری بودتاخدادختراولموبهم دادبرام فرقی نداشت دخترپسر

الانم ازبس خانواده خودم وشوهرم منوگذاشتن توفشاروحرفای دلسوزی میزنن ک من لعنتی ام شروع میکنم ناشکری خداببخشه منو

کاش ناشکری نکنی بخدا بچه سالم معجزه و نعمت خداست اینو منی میگم که داغ بچمو دیدم و تو بارداری از دستش ...

بخدامن ناشکری نمیکنم ولی دلم میخاس این دفه پسربشه ک هم دخترام داداش وهم خودم مادریه پسربچه میشدم 

بخدامن ناشکری نمیکنم ولی دلم میخاس این دفه پسربشه ک هم دخترام داداش وهم خودم مادریه پسربچه میشدم

میفهمم چی میگی ولی بخدا اینطور گفتمت ناشکری هست مامان من سه تا دختر داره میگه سر سومی دیدن هی تیکه اینا میندازن میدونی چیکار کرده رفت و امدش رو با طایفه شوهر قطع کرده یعنی هرکس میگفته وای دختره این کلا حالشو میگرفته دیگه بمرور کسی جرات نکرده چیزی بگه میفهمم ناراحتی دوس داشتی از هر دو جنس داشته باشی حرف اطرافیان ناراحتت کرده اینکه ادم دختر داشته باشه پسر بخواد یا پسر داشته باشه دختر بخواد یه چیزی طبیعی هست ولی تو هرکار خدا یه حکمتی هست توکل کن بهش دعا کن فرزند صالحی باشه تو اینده هم بعد چند سال اگر دوس داشتی برو ای وی اف کن که روش تعین جنسیت قطعی هست 

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

میفهمم چی میگی ولی بخدا اینطور گفتمت ناشکری هست مامان من سه تا دختر داره میگه سر سومی دیدن هی تیکه ا ...

امان ازحرف اطرافیان مادرشوهرم باهام اصلاحرف نمیزنه همش جلومن اونایی ک دختردارن رومسخره میکنه میگه شوهرفلانی پسرنداره بی کس وکاره 

اگه یکی تفم بندازه توصورتش هیچکس نمیگع چرااینکاروکردی چون دخترداره فقط تیکه کنایه

والابخدامن خودم چهارتاداداش دارم ک هیچکدومشون ب مادرپدرم سرسوزن ارزش نمیدن خواهرخودم بهم میگه دخترسومتوبدنیااومدبده ما

چون اون پسرداره وقتی ام ناراحت میشم میگه توحساس شدی

امان ازحرف اطرافیان مادرشوهرم باهام اصلاحرف نمیزنه همش جلومن اونایی ک دختردارن رومسخره میکنه میگه شو ...

ببین طوری رفتار کن کسی جرات نکنه هیچی بگو دوبار تند برخورد کن همه خفه بشن

خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه  مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  

بچه فرق داره مگه کالاست

این حرف شما چه معنی میده ؟

خدا خودش گفته هر کی پسر خواست فلان کارا بکنه تا بچش پسر بشه یعنی خدا به چشم کالا به بنده هاش نگاه میکنه 

با خداباش پادشاهی کن