2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 73 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بچه اولمه اما دوست داشتم پسر بود

من که پدرم در اومد اولی رو دوست داشتم پسر بشه دختر شد  بعد چند سال دویدم رفتم آی وی اف بعد کلی رژیم و نگرفت   بعد ۹ ماه رژیم گرفتم طبیعی حامله بشم ترسیدم  بعد ۱سال رژیم گرفتم طبیعی حامله بشم نگرفت و آخرش گرفت و دوباره دختر شد  البته سقط شد  حالام ۹ ماهه رژیم گرفتم و ۷باری اقدام کردم با هاش سی جی و و نگرفت  موندم دیگه چه کنم میخوام برم دوباره آی وی اف 

اره دختره

حالا اشکال نداره کاش 

میرفتی دکتر....دخترخالم ۳تا دختر داشت برای اینکه پسر هم داشته باشه رفت دکتر به امید خدا ۲قلو باردارشد دوتا پسر.....البته بگم وضع مالی شون خوبه.....عاشق بچه هاشه

من وقتی فهمیدم خیلی بهم ریختم جاری وخواهرشوهرنگاهاشون یجوردیگه س نمیشه ک بعدسه تادوباره بخام بچه بیا ...

عزیزم منم دو تا دختر دارم خدا را شکر ،

چرا این همه اصرار دارید به پسر ؟؟؟؟ 

لایک نکنید😜

شوهرم میگه خواست خداست ناراحتم نیس میگه منم دوس داشتم پسردارشیم ولی خدانخاس ولی من خانواده خودم خانو ...

الان سجده شکر برو 

بگو خدایا شکرت که راحت ،باردار میشم بگو خدایا شکرت توان بزرگ کردن ۳تا بچه رو دارم چه از نظر مالی چه روحی 

انقدر نعمت هاشو بگو تا این از دلت بره مهرش بیاد 

جنسیت واقعا دست من و تو نیست حتی آی وی اف هم هیچ وقت قطعی نیست 

خانواده ها ببینن تو ناراحتی نقطه ضعف ازت میگیرن

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ای کاش خدا یکی به من بده جنسیتش اصلا مهم نیست دو روزه دیگه ازمایش میدم آی وی اف کردم برای بار دوم شو ...

وای چطور میتونه انقد بی معرفت باشه

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خالقت را شکر دخترم

ان شاءالله که خیره جنست جور باشه یعنی چی من اینو نمی‌فهمم اونی که قرار به ما عنایت کنه بچه بده یعنی ...

نمیدونم والا

کلایجوردیگه شدم همش گریه میکنم ک چراصلاح من نبوده 

شوهرم میگه خواست خداست ناراحتم نیس میگه منم دوس داشتم پسردارشیم ولی خدانخاس ولی من خانواده خودم خانو ...

به خانواده ها چه ربطی داره 

شما خیلی مساله را بزرگ کردید برا خودتون 

لایک نکنید😜

بچت همجنس خودتهدختر عصای دست مادرهولی پسر تا بوی زنشو بشنوه یکم بغلش بخوابه مادر اهمیتش کمتر میشهمیگ ...

من نمیدونم اینا چیه تو سر مردم میکنید و راه انداختین چند نفر دیدم حتی پریروز یه پیرزنه تو پارک دوتا دختر گفت دارم همش دنباله کندن مال از من هستن و رفتن طلاق گرفتن بیمه پدر مرده شون رو میگیرن پول بیمه منو نصف کردن  و گفت یه پسر دارم استرالیاست برام خونه رهن کرده اینجا و هر ماه ۱۴ میلیون اجاره منو میده و درد و بلاش بخوره تو سر دخترام و میخوام دخترا رو نبینم  تازه زن هم داره پسرم!!!!! یا خواهرشوهرم فقط دنباله مال کندن و فرش و طلا و نقره مادرشوهرم و منفعتی درصورتیکه شوهرم گریه میکنه برای مامانش و واقعا دوستش داره  پس هر دختری خوب نیست!!!!!!!!!!!!!