ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نمیتونم کلا نمیتونم نازاحتیمو هم بگم برای یه گلدوزی آوردن توش پر از دعا و طلسم و..... بود چند ماه زندگیم جهنم بود تا اینکه کاملا اتفاقی گلدوزی و رد کردم رفت گلدوزی داشت خراب میشد دادمش به دوستم بعد دوستم زنگ زد که من خاکش و میخواستم عوض کنم توش کلی دعا اینا هست منم دلم سیاه شد
واقغا عقل ندارن پیش خودشون نمیگن خب ما از خانواده ی شوهرشون بدمون نیاد عروس هم از ما بدش میاد بعدشم بدون همسرم چرا باید برم خواهرای اونه به من چه ربطی دارن
واقعا من موندم چقدر آدمای این سایت میتونن نسبت به همدیگه حسادت داشته باشن من زن داداشم طوری دو روزی یه مرتبه میاد خونمون با هم خوبیم که حد نداره اینجا نمیدونم چشونه یکی میگه من خواهر شوهرمو آدم حساب نمیکنم یکی دیگه میگه فقط خواهرای شوهرمه این کارا چیه؟ حسادتتونو کنار بذارین و با همدیگه خوب باشین هیچ چیزی جز خوبی باقی نمیمونه ، ۲۰۰ سال دیگه هیچکدوم از ماها حتی استخونامونم نمونده
چه جوریه. من خواهر شوهرام با من خوب نیستن خیلی بهم نیش میزنند ولی پسرم رو به خاطر داداششون میخوان. ...
شوهرم از همین مسئله ناراحت شد تا فهمیدن بعد دوتا دختر پسره سومی با خوشحالی جلو دخترام گفتن خداروشکر که داداش یه وارثذگیرش اومد اون تایم انگار به سینه شوهرم خنجرزدن ودیگه شناختشون آخه شوهرم عاشق دختراست وکلا ریختن به هم وشوهرم الان یکسال ونیمه با کل خانوادش دیگه قطع رابطه کرد