2777
2789

شوهرشون نمیرن انتظار دارن من به عنوان عروس برم خونشون؟ اونم تنها بدون همسرم 

خسته شدم بس گفتن بیا بیا آقا نمیخوام بیام دفعه ی آخر کلی تیکه پروندن منم قسم خوردم بدون همسرم دیگه هیچ جا نرم

شاید خوارای شوهر اونا دعوتشون نمیکنن

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حدود 20 ساله ازدواج کردم و تا بحال یک بار هم تنهایی خونهٔ مادرشوهر، برادر شوهر و خواهر شوهر نرفتم. با اینکه خونه هامون خیلی نزدیکه و با همدیگه خوب هستیم و مشکلی نداریم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

قرار نیست دلیل هر کاری که انجام میدی رو برای دیگران توضیح بدی. 

برای خودت توی خونه یا بیرون از خونه کار بتراش، وقت خودت رو انقدری پر کن که بقیه جای خالی پیدا نکنن برای اینکه بگن:فلان موقع بیا خونمون...

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

حدود 20 ساله ازدواج کردم و تا بحال یک بار هم تنهایی خونهٔ مادرشوهر، برادر شوهر و خواهر شوهر نرفتم. ب ...

زنگ میزنی حالمونو میپرسی؟ من زنگ میزنم و بعد اصرار اصرار که بیا خب من راحت نیستم نمیخوام برم 

از نظر من خانواده شوهر هیچ نسبتی با ما وبچه هامون ندارن فقط خواهرشوهرن وبس

بچه هات دخترن یا پسر

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

قرار نیست دلیل هر کاری که انجام میدی رو برای دیگران توضیح بدی. برای خودت توی خونه یا بیرون از خونه ک ...

همینکارو میکنم ولی خب خسته میکنن بس میگن حالا خودشون حتی عید هم نمیرن خونه ی خواهرشوهرشون

خوشبختانه بچه هم ندارم که بشه عمه ی بچه م . فقط،خواهر های. شوهرم هستن

من سه تا بچه دارم اونی که ۷سالشه هنوز نمیدونه اون خانم درازه عمه ی خودشم هست نه عمه ی بچه های عموش😂😂😂😂میگه مامان رها یه عمه ی دیگه هم داره ها منم میگم آره رها نظرکردست 😂

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
من سه تا بچه دارم اونی که ۷سالشه هنوز نمیدونه اون خانم درازه عمه ی خودشم هست نه عمه ی بچه های عموش😂 ...

😄😄😄😄😄نظر کرده ،عالی بود منم یه جاری دارم نظر کرده ست ولی من معمولی ام خیلی معمولی

بچه هات دخترن یا پسر

دوتا دختر یه پسر که الان یکسال ونیمشه از وقتی متولد شده عمش هنوز تبریک نگفته وندیدتش 

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
خب منو هم دعوت نمیکنن که میگن خودت هماهنگ کن بیا

واااا، یبار بهشون بگو و خودتو راحت کن

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان