2777
2789
عنوان

چرا وقتی خواهرای شوهر م خودشون خونه خواهرای

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 43 پست
😄😄😄😄😄نظر کرده ،عالی بود منم یه جاری دارم نظر کرده ست ولی من معمولی ام خیلی معمولی

این عالیه ولش کن همونا نظر کرده بمونن برا پیری وکوریشون نگهش داشتن😂

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از نظر من خانواده شوهر هیچ نسبتی با ما وبچه هامون ندارن فقط خواهرشوهرن وبس

دلت پره ها😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
واااا، یبار بهشون بگو و خودتو راحت کن

نمیتونم کلا نمیتونم نازاحتیمو هم بگم برای یه گلدوزی آوردن توش پر از دعا و طلسم و..... بود چند ماه زندگیم جهنم بود تا اینکه کاملا اتفاقی گلدوزی و رد کردم رفت گلدوزی داشت خراب می‌شد دادمش به دوستم بعد دوستم زنگ زد که من خاکش و میخواستم عوض کنم توش کلی دعا اینا هست منم دلم سیاه شد 

آره یهو هم دلمو از پایین خالی میکنم روسرشون😂

😐

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
زنگ میزنی حالمونو میپرسی؟ من زنگ میزنم و بعد اصرار اصرار که بیا خب من راحت نیستم نمیخوام برم

خوب همین دیگه، چکار داری که زنگ می زنی؟ ول کن بابا. 

ما تماس که اصلاً مگه اینکه دیگه خیلی خیلی لازم باشه.

شاید سالی یکی دوبار هم پیامک بدیم، اونم وقتی ضروری باشه. تمام 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

عقل ندارن برا چي ادم بايد ب عروس بگه بيا خونمون اونم ناز كنه

واقغا عقل ندارن پیش خودشون نمیگن خب ما از خانواده ی شوهرشون بدمون نیاد عروس هم از ما بدش میاد بعدشم بدون همسرم چرا باید برم خواهرای اونه به من چه ربطی دارن

دوتا دختر یه پسر که الان یکسال ونیمشه از وقتی متولد شده عمش هنوز تبریک نگفته وندیدتش

چه جوریه. من خواهر شوهرام با من خوب نیستن خیلی بهم نیش میزنند ولی پسرم رو به خاطر داداششون می‌خوان. البته شوهر من شدید خواهرذلیله

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

خوب همین دیگه، چکار داری که زنگ می زنی؟ ول کن بابا. ما تماس که اصلاً مگه اینکه دیگه خیلی خیلی لازم ب ...

اااا چه جالب همسرم اوایل میگفت زنگ بزن منم کلا زنگ میزدم الان مدتیه حوصله ندارم نمی‌زنیم عذاب وجدان دارم خخخخ

واقعا من موندم چقدر آدمای این سایت میتونن نسبت به همدیگه حسادت داشته باشن من زن داداشم طوری دو روزی یه مرتبه میاد خونمون با هم خوبیم که حد نداره اینجا نمیدونم چشونه یکی میگه من خواهر شوهرمو آدم حساب نمیکنم یکی دیگه میگه فقط خواهرای شوهرمه این کارا چیه؟ حسادتتونو کنار بذارین و با همدیگه خوب باشین هیچ چیزی جز خوبی باقی نمیمونه ، ۲۰۰ سال دیگه هیچکدوم از ماها حتی استخونامونم نمونده

چه جوریه. من خواهر شوهرام با من خوب نیستن خیلی بهم نیش میزنند ولی پسرم رو به خاطر داداششون می‌خوان. ...

شوهرم از همین مسئله ناراحت شد تا فهمیدن بعد دوتا دختر پسره سومی با خوشحالی جلو دخترام گفتن خداروشکر که داداش یه وارثذگیرش اومد اون تایم انگار به سینه شوهرم خنجرزدن ودیگه شناختشون آخه شوهرم عاشق دختراست وکلا ریختن به هم وشوهرم الان یکسال ونیمه با کل خانوادش دیگه قطع رابطه کرد

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
شوهرم از همین مسئله ناراحت شد تا فهمیدن بعد دوتا دختر پسره سومی با خوشحالی جلو دخترام گفتن خداروشکر ...

کاش شوهرت با شوهر من قاطی شه شوهر من آدم بشه. هر چی هم ازشون ببینه بازم طرفشونه . بین پسرم و خواهرانش طرف خواهراشه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭