2777
2789
عنوان

انگیزتون تو زندگی به چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 152 بازدید | 18 پست

ببین باید با دوری کردن ازادمها و طبیعت خودتو روحتو ترمیم کنی وشفا بدی ماجزوی ازطبیعت بودیم مثل بقیه موجودات درطبیعت زندگی میکنن بیماریشون رو خودطبیعت شفامیده اماهمون چهارتا حیون بدبختی ام که ماادما اوردیم توزندگی مدرن و مسخره وتکنولوژی همونام دیگ مثل ماازطبیعت جداشدن همش درگیر انواع مشکلات وبیماری هاهستن من سالها افسردگی پدرمو دراورد کلا زخم بستر گرفته بودم با۲۰ سال سن ازبس که خواب بودم وبیتحرک باداروها اعصاب ،روانپزشکی ام بستری شدم حتی دوبار یباربازنجیر بسته بودنم بخدا دوزهایی ازدارو بهم میزدن که هیچی نمیفهمیدم هیچی فقط خوابوبیهوش بودم 

نمیشن اگه میشدن اول این مرد های خیانت کار میشدن واقعا دیگه خسته شدم ابرو رفت همه چیزم رفت تنها شدم خ ...

اوووو فک میکنی بابا ابرو اصلا چیه اصلا مردم دورازجون خر کی هستن دردی که الان توداری میکشی مگه اونا شریکن باهات یا اب ونونت رومیدن که ابروت بره مشکلت اینه که متاسفانه مردم و حرفشون رو بیشتر ازخودت دوس داری مهره شدی تودست اونا وگرنه اونا چی باشن که تو با به وجودامدن یه مشکل بجای قوی شدن ونجات خودت به فکر مردم و ابرو و ...هسی ول کن بابا حتی اگه عزیزترین کست خونوادت پشت کردن بهت تنها یه نفره بدون پشتوانه از جهنمی که توشی خودت رو نجات بده ذره ذره زندگی بساز خشت خشت خودت به تنهایی من اینارو موب مو تجربه کردم موبه مو این چیزی که الان توداری عذاب میکشی باهاش همون خاله زنک ترین مردمم نهایت یه مدت کوتاه میشینن زرت وپرت میکنن که اونم فداسرت ذره ای برزندگی تو اثرنخواهدداشت زرت وپرتشون بعدش میرن دنبال سوژه جدید فک کردی تااخر میشینن ازتو میگن!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودتو فقط همین جسم دردمندت رو همین تن وروحی که تودرد وغمت وشادیت که هیچکس نبود همین خودخودت بودی واس خودت وسخت ترین شبارو سرکردی پس خودتو دوست داشته باش چون تنها کسی که بعدخدا داری خودتی بایدخودت خودتو نجات بدی هرکی که سرراهته و حاضره که توزجر بکشی اما بخاطرحرف مردم بمونی توجهنم حذف کن هرکی میخوادباشه حتی پدرومادر قبول کنین خونواده ای که مارو فدای چهارتا پلشتی که سال تاسال هم نمیبینن بخوان کنن و مجبورمون کنن ک بسوزیم ودردبکشیم اما مردم دهنشون بسته باشه این خونواده مارو دوس ندارن مارو قربانی کردن فقط خونواده هایی که واقعا خونوادن توهرشرایطی بچشون اولویتشونه نه حرف مردم پس اگه حتی خونوادت پشتت نیستن تو خودت وخدا کافی هستین نترس و ازجهنم رهاکن خودتو

وقتی خودم انقدر افسردم واقعا باید مغز خر خورده باشم مادر شم یکی دیگه بدبخت کنم

ببخشید عزیزم اینجا پیام میدم شما برادر شوهر مجرد دارین ک قصد جدی ازدواج داشته باشن 

حقیقتش قصدم خیلی جدیه