2777
2789
عنوان

انگیزتون تو زندگی به چیه

152 بازدید | 18 پست

من خیلی وقته مردم صرفا فقط زندم خودکشیم واسه این نمیکنم چون گناهه من بچگی خیلی بدی داشتم فقز بدیو تحمل کردم چقدر از هنه جانب مسخره شدم کلی عقده رو دلم موند و دیگه انقدر سر شدم واسم دیگه هیچی مهم نیست بچه هم نمیاورم چون دوست ندارم باعث و بانی رنجش یه موجود بیگناه باشم ارشد ام دادم ولی بیکار دیگه داره 42 سالمم میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگیزم و امیدم خانوادمن 

و همسرم

از اون بهتر برای آینده جوری تلاش میکنم که آرزوهام خاطره بشن انشالله به حق همین روزای عزیز هرکی هر حاجتی داره بهش برسه🙏🏻🫂

آواکادو سایت🥑                                                            

پسرم 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

ببین دکتر ومکتر ودارو و اینا همش چرت وپرته بدترغرق میکنه ادمو باید خودت روخودت کارکنی باید بپذیری کاملا همه چیو و تسلیم شی از تاریکی های روحت فرارنکن اونهارو دونه دونه بشین بازکن باخودت ببین کدوم موضوعه ک الان خیلی سوهان روحت شده دونه دونه ریشه یابی کن و باخودت کناربیا این زندگی همش تلقینه وتمام یه قبری بکن برای هرکدوم ازدردات هرکدومو بنداز تویه قبرروشون خاک بریز ب خودت القا کن تموم شدن

وقتی خودم انقدر افسردم واقعا باید مغز خر خورده باشم مادر شم یکی دیگه بدبخت کنم

نه بابا مادر نشی اصلا افسردگی زایمان وحاملگی ام میاد روت و میدونم حوصله خودتم نداری توافسردگی بچه ک بماند هیچ بعدم خودمون چ خیری دیدیم ک باز بچه بیاریم ک اونم زجربکشه اصلا مادرنشی