2777
2789

واسه جای جوش چیکار کردید 

کلا واسه صافی پوست چیکار میکنید چی می‌زنید ک حیلی خوب بوده؟

از چ دستگاهی تاحالا استفاده کردین واسه صافی پوستتون؟

من بخاطر یهههه دونه جای جوش میکرونیدلینگ کردم تمام جای زخمش موند یعنی پدرم دراومد تا بتونم جای زخمارو به علاوه جای جوش رو ببرم

یه روز حتما راجبش تاپیک میزنم

شما هم دکتر برو دکتر خیلی بیشتر کمکت میکنه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جوش و جای جوش واقعا منو از ریختو قیافه انداخته بود 

همینجا دیدم یه خانومی نوشته قرص ویتامین E سوراخ کنین هر شب بزنین صورتتون معجزشو میبینین

همین کارم کردم واقعا پوستم خیلی خوب شده یه هفته فقط استفاده‌ کردم 

من نمیگم چون پوست منو خوب کرده حتما برا شما هم خوبه نه 

اول یه شب امتحان کن ببین چجوریه برا پوستت

رفتم دکتر هزاران بار فایده نداشت ک

تهرانی؟

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

جوش و جای جوش واقعا منو از ریختو قیافه انداخته بود همینجا دیدم یه خانومی نوشته قرص ویتامین E سوراخ ک ...

پوستت چرب هم هست؟وقتی زدی جوش نزدی؟

ایشالاه واسه منم خوب باشه منم جای جوش دارم دوسدارم خودمو خفه کنمممممممممممممممممم 😭😭😭😭

پوستت چرب هم هست؟وقتی زدی جوش نزدی؟ایشالاه واسه منم خوب باشه منم جای جوش دارم دوسدارم خودمو خفه کنمم ...

پوست من مختلطه 

آره چون روغنیه میگن جوش میاره اگه بلد نباشی استفاده کنی 

برا من که واقعا معجزه کرد 

من سه شب هر شب استفاده کردم بعد اون الان یه روز درمیون میزنم 

یکم دیگه پوستم بهتر شه هفته ایی یه بار میزنم