2777
2789
عنوان

حالش خوب خوب خوب بود

114 بازدید | 16 پست

دخترمو میگم. جالش خوب غروب رفتیم بیرون ماسکم زدیم

اومدیم خونه بی حال بود

الانم فکر کنم ۴۰،۴۱ درجه تب داره!!

انگار تو کوره باشه😭😭

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

عزیزم تب بر بهش دادی ؟

بله عزیزم🥲

دارو دادم 

تب بر شما چی میدین؟ 

من استامینوفن قرصشو تو آب حل کردم دادم ۶ سالشه نصفی دادم

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم تب بر بهش دادی ؟

همش از خواب میپره

میشبنه 

والا خیلی برام عجیب بود

شنبه مدرسه داره 

نمیدونم چکار کنم 

درس مهم داره 

بله عزیزم🥲دارو دادم تب بر شما چی میدین؟ من استامینوفن قرصشو تو آب حل کردم دادم ۶ سالشه نصفی دادم

قرص نباید بدی به بچه

شربت استامینوفن یا ایبوپروفن 

یا شیاف اطفال ۵۰

اگه چهار ساعت گذشته باید شیاف استامینوفن کودکان بذاریتب بالا رو جدی بگیر

نیم ساعت دقیقا

الان ۱۰ دقیقس خوابیده .

از شیاف میترسه جیغ داد میکنه 

اگه چهار ساعت گذشته باید شیاف استامینوفن کودکان بذاریتب بالا رو جدی بگیر

نیم ساعت دقیقا

الان ۱۰ دقیقس خوابیده .

از شیاف میترسه جیغ داد میکنه 

نیم ساعت پیش عزیزم

پس صبر کن ان شالله کم کم اثر میذاره

ولی دائم چک کن جان دلم 

مواظب باش ممکنه لرز کنه پاهاش چک کن اگه سرده پتو بنداز اون ناحیه ای که خیلی سرده 

ولی اگه لرز نداره سعی کن یه ملحفه نازک روش باشه هر طور میتونی تبش پایین سی و نه بیار

قرص نباید بدی به بچهشربت استامینوفن یا ایبوپروفن یا شیاف اطفال ۵۰

نمیخوره 

اینم با قرص جوشان دادم 

داروی مایع باشه نمیخوره 

قرصم گوبش میزنم میگم ویتامین سی هست قرص نیست

پس صبر کن ان شالله کم کم اثر میذارهولی دائم چک کن جان دلم مواظب باش ممکنه لرز کنه پاهاش چک کن اگه سر ...

باشه عزیزم

ممنون مهربونا خدا خیرتون بده

نیم ساعت دقیقاالان ۱۰ دقیقس خوابیده .از شیاف میترسه جیغ داد میکنه

قرص هم خیلی خوبه 

یه ظرف آب توش آب گرم و سرد کن 

دماش کمی رو به گرمی باشه هم دمای بدنش

با یه دستمال یا حوله بزن توی ظرف نمدار کن 

آروم آروم بذار روی پیشانی بازوها پشت کمر رون ها... به پایین اومدن تب خیلی کمک میکنه

فقط حواست به دمای محیط باشه اگه منطقه سرد سیر هستید موقع پاشویه دمای اتاق رو کمی گرم نگه دارید.. جاهایی از بدنش که حوله ی نمدار زدی رو با دستت آروم آروم نوازشش کن تا یه هو یخ نکنه و اذیت نشه.‌‌ خدا کمکت کنه جانم