2777
2789
عنوان

پدر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 59 پست
واقعا خدا کنه این که شما میگی بشه

پیش مردها ۵، ۶ سال اول زندگی هر چه از بدی خانوادش بگی بیشتر سمت اونها میرن و ولی اصلا بدیشون رو نگی و کاری بهشون نداشته باشی ، کامل میان طرف زنشون، برای من که این طور بوده   تازه تو یک ساختمون هم بودم و هستم،۱۷ ساله که ازدواج کردم و تجربه من این بوده، و همیشه با خانواده اش بااحترام و فقط احوال پرسی کردم و صمیمی هم نشدم

خوش به سعادتت دختر ، شوهر من هیچی نمیگه از ترس چند بار سر ترسش کم مونده بود زندگی مون رو بهم بزنه

آره بعد ۱۲ سال انگار یکم به خودش اومده خیلی تو این ۱۲ خودش اذیتم کرده تو زندگیشم کم فداکاری نکردم

چند ساله ازدواج کردی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش مردها ۵، ۶ سال اول زندگی هر چه از بدی خانوادش بگی بیشتر سمت اونها میرن و ولی اصلا بدیشون رو نگی ...

خانواده ی همسر من بزور می‌خوام صمیمی بشم ،همش به من میگن به ما زنگ بزن 

وقتی میان خونم انگار خونه خودشونه اصلا منو آدم حساب نمیکنن

من از این رفتار بدم‌میاد

اگر یبار بهشون زنگ بزنم هرروز زنگ‌میزنم آمار بگیرم

دخترشون تو ساختمون ماست

توقع دارن همش باهم رفت و آمد کنیم همه جا با اونا بریم

خواهرش خیلی فوضوله خیلی اذیت می‌کنه دوست داره من افشار زندگیم رو بدم دستش

حالا که اینطوری نشدم از من بدشون میاد خیلی

خیلی بی احترامی میکنن بهم 

آره بعد ۱۲ سال انگار یکم به خودش اومده خیلی تو این ۱۲ خودش اذیتم کرده تو زندگیشم کم فداکاری نکردمچند ...

من ۲سال عقد بودم و ۱سال ازدواج کردم تو این ۳ سال تا تونستن اذیتم کردن

زورشون میاد پسرشون طرف زنش باشه نمیتونم ببینن

آره دیگه بدجور الانم میخوان با معذرت خواهی دوباره جرات کنن راحتتر هر کاری خواستن بکنن منم گفتم اشکال نداره پدرش میتونه معذرت خواهی کنه ولی باید خواهرشم از داداشش معذرت بخواد به خاطر حرفش

آره دیگه بدجور الانم میخوان با معذرت خواهی دوباره جرات کنن راحتتر هر کاری خواستن بکنن منم گفتم اشکال ...

اگر خواهره خیلی ذاتش بد باشه معذرت خواهی نمیکنه

ذاتش گه چی بگم یه جوریه همه کاره خانوادشون اونه از اول خرید اونو انداختن وسط

برای منم ذاتش خوب نیست 

بابت بی احترامی هم سرش بره معذرت خواهی نمیکنه از من

خانواده ی همسر من بزور می‌خوام صمیمی بشم ،همش به من میگن به ما زنگ بزن وقتی میان خونم انگار خونه خود ...

خوب البته اینجوری واقعا برای شما سخته، کلا من از اول یک جوری رفتار کردم که زیاد آدم اجتماعی و رفت و آمدی نیستم ، خانواده همسر من هم مثل شما پرجمعیت  هستند ۱۰ تا برادر و خواهر ، خوب شما چرا اصلا وقتتون رو صرف دعوا و جر و بحث با جاری میکنید، تو جمع فامیل شوهر سعی کنید اظهار نظر نکنید، و فقط گوش بدید و اگه نایید خواستن با سر نایید کنید و یا مثلا بگین بله شما درست میگین، اصلا وقتتون رو صرفشون نکنید، اما نه مغرورانه، تمام این کارها اگه مغرورانه باشه جواب نمیده، 

خوب البته اینجوری واقعا برای شما سخته، کلا من از اول یک جوری رفتار کردم که زیاد آدم اجتماعی و رفت و ...

من اصلا مغرور نیستم ضمن اینکه جاری ندارم و خواهرشور زیاد دارم

پدر شوهرم هیچ وقت به من احترام نداشته چون باهاشون صمیمی نشدم چون همیشه زنگ‌نمیزنن و آمار نمیدم چون با دختر ش که تو ساختمون صمیمی نیستم همه جا نمیرم

هیچ وقت خوب نمیشه مگر اینکه اینارو من انجام بدم

من اصلا مغرور نیستم ضمن اینکه جاری ندارم و خواهرشور زیاد دارمپدر شوهرم هیچ وقت به من احترام نداشته چ ...

شما باور نمیکنی که من اصلا آدم بحث و دعوا نیستم اونا همیشه دنبال شر میگردن،میگن ما توهین کردیم اشکال ندارن باید رفت و آمد باشه حق نداری ناراحت بشی

من اصلا مغرور نیستم ضمن اینکه جاری ندارم و خواهرشور زیاد دارمپدر شوهرم هیچ وقت به من احترام نداشته چ ...

آخ پس زن تک پسری، و تنها عروس خانواده، شرایط شما واقعا سخته ، توقعها از شما خیلی زیاده، با این حال بی سر و صدا زندگی کن و رفت و آمد هم داشته باش ، اما کم کم کمش کن، بی حاشیه باش ، اصلا ناراحتیت رو ابراز نکن ، گله و شکایت نکن  چند سال طول میکشه تا بفهمند شما چقدر خوب و بی حاشیه هستید، خانواده شوهر اگه بفهمند که ناراحتتون کردن، و شما از دستشون ناراحت و عصبانی هستید  مثل بچه ها بدتر میشن و بیشتر توهین و ناراحتتون می‌کنند  و اگه توهین کردن جواب نده و به روت نیار، 

یکی از دوستهای من ، یک خواستگار این مدلی با کلی خواهر شوهر اما با بهترین شرایط تحصیلی و مالی داشت ، اما پدر دوستم انقد زرنگ بود به گریه های دوستم توجهی نکرد و می‌گفت رفتن در این مدل خانواده ها برای دختر خیلی سخته، و توقعات زیاد 

آخ پس زن تک پسری، و تنها عروس خانواده، شرایط شما واقعا سخته ، توقعها از شما خیلی زیاده، با این حال ب ...

😭😭

واقعا کم آوردم خیلی اذیتم میکنن ، مثل یه تیم میشن باهم

من مثل یه بچه افتادم تو یه رینگ بوکس انگار