2777
2789
عنوان

پدر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 59 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برای من الان قهرن چند وقت پیش خونه پدرشوهر دعوامون شد شوهرم ازم دفاع کرد بهشون برخورده میگن باید شوه ...

قشنگ درکت میکنم کاش شوهر منم مثل شوهر شما بود از ترس اصلا دفاع نمیکنه مثل موش فقط می‌ترسه 

من اصلا صمیمی نیستم باهاشون ، ولی بهشون نگفتیم تو شمال بودیم که شوهرم بهشون گفت بعد از اون هم الان د ...

چه بهتر  خیلی خوبه که دیگه به پسرشون زنگ نمیزنند، ولی شما اصلا از خانوادش پیشش بدی نگو، و درباره‌شان حرف نزن، کم کم کلا  همیشه طرف شما میشه

قشنگ درکت میکنم کاش شوهر منم مثل شوهر شما بود از ترس اصلا دفاع نمیکنه مثل موش فقط می‌ترسه

شوهر منم باره اولش بود ۱۲ سالا ازدواج کردیم ولی بدجور قاطی کرد با جاربم حرفم شد خواهرشوهرم عصبی شد که بس کنین بعد من نشنیدم خواهرشوهرم بهمون فحش داده شوهرم شنیده بدجور بهم ریخت میخواست حمله کنه خواهرشوهرم رو بزنه گرفتنش

شوهر منم باره اولش بود ۱۲ سالا ازدواج کردیم ولی بدجور قاطی کرد با جاربم حرفم شد خواهرشوهرم عصبی شد ک ...

خوش به سعادتت دختر ، شوهر من هیچی نمیگه از ترس 

چند بار سر ترسش کم مونده بود زندگی مون رو بهم بزنه

سر چی دعوا کردین

جمعه قرار بود بیان خونه ما به مادرشوهرم زنگ زدم گفتم دیگه یادتون نره جمعه خونه ما هستین گفت نه نمیخواد  تو بچه داری و فلان قطع کرد بعد چند دیقه زنگ زد که خواهرشوهرام میگن شوهرم خونه پدرشون گفته ببینمتون پاهاتون رو میشکونم نه ما تو خونش چیکار میکنیم باید از پدرمون معذرت خواهی کنه که اون قیامت رو بپا کرد