2777
2789

خدا ساحران را همانند کفار عذاب میکنه پس ناامید نباش از خدا 

برا بطلان سحر به مفاتیح مراجعه کن 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذکر لاحول زیاد بگو 

ضمنا اکه اون طرف بخوادت خب میاد جلو 

سحر و جادو هم نهایتش ۳۰ درصد تاثیر داشته باشه 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

ذکر لاحول زیاد بگو ضمنا اکه اون طرف بخوادت خب میاد جلو سحر و جادو هم نهایتش ۳۰ درصد تاثیر داشته باشه

اخه خودش هم گریه میکنه میگه دوست دارم ولی چشمم سیاه میایی دیگه از اون موقع ازش خبر ندارم

ذکر لاحول زیاد بگو ضمنا اکه اون طرف بخوادت خب میاد جلو سحر و جادو هم نهایتش ۳۰ درصد تاثیر داشته باشه

سوره یس نذر کردم میخونم سوره ناس و فلق آیت الکرسی میخونم ولی آرامش ندارم خدا لعنت کنه همچین آدمایی رو 

سوره یس نذر کردم میخونم سوره ناس و فلق آیت الکرسی میخونم ولی آرامش ندارم خدا لعنت کنه همچین آدمایی ر ...

دعای یستشیر هم بخون 

خدا ساحران را همانند کفار عذاب میکنه پس ناامید نباش از خدا برا بطلان سحر به مفاتیح مراجعه کن

من چندین ساله درگیرم..حتی یکی اعضا خانوادم سرطان شد..دعا خم خوندیم هیچی نشد..اژ قدیم گفتن ظالم باش سالم باط

من چندین ساله درگیرم..حتی یکی اعضا خانوادم سرطان شد..دعا خم خوندیم هیچی نشد..اژ قدیم گفتن ظالم باش س ...

در دنیا سالم هستند ظالمان 

ولی اخرت چی؟ اونجا در امان نیستن

حتمامن مثلا با خوندن دعا جادویی که برام نوشتن باطل بشهجادویی که برای شخص احساسیم گرفتن چطور باطل کنم ...

دعناوین کع اصلا نرو .

دعای سیفی صغیر بخون 

دعا میکنم گریه میکنم قران میخونم ولی عذاب میکشم اخه

ببین هرچقدرم عاشقی تو دعات بگو خدایا اگر به صلاحم هست بشه وگرنه راضیم به رضای تو ((بخدا بعضی وقت ها با دعا ممکنه به اون خواسته ات برسی بعدش بعضی وقتا آدم پشیمون میشه از اون انتخاب و اینکه چرا اینقدر اصرار کرد در حالی که به صالحش نبوده و آدم خودشم بدجور پشیمون میشه همیشه بگو‌خدتیا تو بهتر میدونی این راه درسته یا غلط خودت ی کاری کن ))