2777
2789
عنوان

سرگذشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 37 پست
چجوری اجباری شوهرت دادن؟ گفتن یا ازدواج کن یا بمیر؟ یعنی تو اونقدر توان نداشتی که جلوشون بایستی و بگ ...

این جور پیام ها نشون میده که الحمدلله شما تو خانواده خوبی متولد شدی و سختی زیادی نکشیدی که درکی از این موضوعات نداری ولی کسی که تو شرایط بدیه میاد اینجا و کمک میخواد سعی کنیم رنجش رو درک‌کنیم یا اگر هم توانش رو نداریم باری نباشیم واقعا شرایط آدما تو یه شهر هم مثل زمین تا آسمونا نمیشه کسی رو سرزنش کرد

هر چیز که در جستن آنی ، آنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این جور پیام ها نشون میده که الحمدلله شما تو خانواده خوبی متولد شدی و سختی زیادی نکشیدی که درکی از ا ...

سلام، بله خداروشکر من از خانوادم راضی هستم 

اما این سوالات من از روی کنایه و یا با هدف رنجوندن این خانم عزیز نبوده، فقط خواستم کمی بیشتر دربارشون بدونم و ایشون کمی بیشتر راجع به خودشون توضیح بدن تا شاید از باری که به دوششون هست یکم کمتر بشه... اما شما درست میگید، لحن و شیوه پرسشم اشتباه بوده. من از شما ممنونم برای این پست و از ایشون هم معذرت خواهی میکنم اگه باعث ناراحتی و غصه شون شدم🌹🌹🌹

عزیز روانپزشک برو همراه تراپی احتمالا افسرده شدیسنی نداری نه اینکه بخوام تشویقت کنم به جدایی ولی از ...

فقط مرگه که چاره همه چیزه😞

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

سلام، بله خداروشکر من از خانوادم راضی هستم اما این سوالات من از روی کنایه و یا با هدف رنجوندن این خا ...

خواهش میکنم عزیزم شما هم ببخشید من جسارت کردم جواب دادم به پستتون با اینکه مخاطبتون من نبودم

راستش بعد اینکه فرستادم‌گفتم اشتباه کردم و نکنه دعوا و بحثی پیش بیاد ولی خداروشکر شما فهمیده و با کمالات هستید و منظور منو‌متوجه شدید

خوشحالم آشنا شدم باهاتون😍

هر چیز که در جستن آنی ، آنی