2777
2789
عنوان

زبان دوم

75 بازدید | 19 پست

خانوما من تقریبا آخرای زبان انگلیسی مه 

می‌خوام زبان دوم رو استارت بزنم کم کم

عربی یا اسپانیایی؟ یا گرجی هم علاقه دارم ولی به کارم می‌دونم نمیاد فقط زبون قشنگیه

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچی علاقه داری عزیزم

مثلا من انتخابم فرانسه بود چون خیلی دوست داشتم کتاباشونو زبان اصلی بخونم یا اهنگاشونو خیلی دوست داشتم

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

بنظرم عربی

دلایلم:

1_اگه عربی یاد بگیری با جمعیت قابل تومهی میتونی هم کلام بشی چون جمعیت عرب زبان ها زیاده و کشور های زیادی هم عرب هستن

2_بعد از زبان انگلیسی زبان بین‌المللی زبان عربیه

3_زبان دینت هست 

4_توی ایرلن خیلی کاربرد داره

من چهار تا زبان بلدم 

باید اول علاقه و هدف و شرایط خودت رو ببینی 

زبان گرجی منابع و امکانات زیادی برای یادگیری نداره اون فرصتی که میذاری برای جمع آوری منابع وقت و زمانت رو میگیره و پشیمون میشی از یادگیریش 

عربی بیشتر به کار میاد ولی اسپانیایی راحت تر 

اسپانیایی حتی از انگلیسی هم راحت تر

سلام شرمنده ی سوال من میخوام مکالمه زبان انگلیسی رو یاد بگیرم ایا شما دوره یا کلاس خواصی رو پیشنهاد ...

خواهش میکنم بفرمایید.

سریال فرندز برای مکالمات روز مره. خوبه ولی قدیمی شده و حوصله سر بر اگه حوصله و روحیه شو دارید من تا همیشه انیمیشن هارو رو برای مکالمات توصیه میکنم

و اینکه حین تماشا کردن هی استاپ نکنید ویدیو رو ببینید چی گفته، نه بزارید دفعه اول حداقل واسه خودش بگه و بره شما فقط با دقت گوش کنید 

در دفعه دوم سعی کنید تشخیص بدید جمله اش چی بوده

برای شروع پایه ی پایه سری کتاب های فمیلی اند فرندز خوبه

ولی تا 3بیشتر نخونید اونارو 

بقیه اش مطالب تکراری داره از فمیلی اند فرندز 3 برید سراغ تاپ ناچ A.

90درصد آموزشگاه ها دزدن و روند رو کند میکنن بگردید دنبال یه معلم خوب باهاش کلاس بردارید حتی شده چند نفره باشه ولی توی آموزشگاه نه. یا آنلاین یا اگه توی خونه اش کلاس داره اونجا

حتی شده روزی 10 دقیقه تمرین کنید زبان یچیز پیوسته است با یک روز بی خیالی حتی زنجیره شو پاره میکنید

اگه بازم سوالی بود در خدمتم 

من چهار تا زبان بلدم باید اول علاقه و هدف و شرایط خودت رو ببینی زبان گرجی منابع و امکانات زیادی برای ...

درست میگی عزیزم حتما حواسم هست

ای خدا🥺 4تا؟ توروخدا بیشتر توضیح بده چیا بلدی از کجا یاد گرفتی.

بنظرم عربیدلایلم:1_اگه عربی یاد بگیری با جمعیت قابل تومهی میتونی هم کلام بشی چون جمعیت عرب زبان ها ز ...

عربی آخه هیچکس درست درس نمیده، معلم آنلاین هم پیدا نمیکنم گشتم حتی کتاب و مرجع خاص و کاملی هم نداره وگرنه کاملا متوجه اهمیت سطحش هستم