2777
2789
عنوان

زبان دوم

79 بازدید | 19 پست

خانوما من تقریبا آخرای زبان انگلیسی مه 

می‌خوام زبان دوم رو استارت بزنم کم کم

عربی یا اسپانیایی؟ یا گرجی هم علاقه دارم ولی به کارم می‌دونم نمیاد فقط زبون قشنگیه

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هرچی علاقه داری عزیزم

مثلا من انتخابم فرانسه بود چون خیلی دوست داشتم کتاباشونو زبان اصلی بخونم یا اهنگاشونو خیلی دوست داشتم

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

بنظرم عربی

دلایلم:

1_اگه عربی یاد بگیری با جمعیت قابل تومهی میتونی هم کلام بشی چون جمعیت عرب زبان ها زیاده و کشور های زیادی هم عرب هستن

2_بعد از زبان انگلیسی زبان بین‌المللی زبان عربیه

3_زبان دینت هست 

4_توی ایرلن خیلی کاربرد داره

من عاشق زبان اسپانیایی ام

اولین فرصتی که داشته باشم برای شروع زبان جدید قطعا انتخابم اسپانیایی هست

من به چشم های بی قرار تو قول می دهم ؛ ریشه های ما به آب ، شاخه های ما به آفتاب می رسد ، ما دوباره سبز می شویم!🤍🌱🌿

من چهار تا زبان بلدم 

باید اول علاقه و هدف و شرایط خودت رو ببینی 

زبان گرجی منابع و امکانات زیادی برای یادگیری نداره اون فرصتی که میذاری برای جمع آوری منابع وقت و زمانت رو میگیره و پشیمون میشی از یادگیریش 

عربی بیشتر به کار میاد ولی اسپانیایی راحت تر 

اسپانیایی حتی از انگلیسی هم راحت تر

چند سال زمان گذاشتی واسه انگلیسی؟

زیاد ... از ششم تا الان که دهم ام.

هفته ای دو روز 3روز کلاس یکسره 

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

سلام شرمنده ی سوال من میخوام مکالمه زبان انگلیسی رو یاد بگیرم ایا شما دوره یا کلاس خواصی رو پیشنهاد ...

خواهش میکنم بفرمایید.

سریال فرندز برای مکالمات روز مره. خوبه ولی قدیمی شده و حوصله سر بر اگه حوصله و روحیه شو دارید من تا همیشه انیمیشن هارو رو برای مکالمات توصیه میکنم

و اینکه حین تماشا کردن هی استاپ نکنید ویدیو رو ببینید چی گفته، نه بزارید دفعه اول حداقل واسه خودش بگه و بره شما فقط با دقت گوش کنید 

در دفعه دوم سعی کنید تشخیص بدید جمله اش چی بوده

برای شروع پایه ی پایه سری کتاب های فمیلی اند فرندز خوبه

ولی تا 3بیشتر نخونید اونارو 

بقیه اش مطالب تکراری داره از فمیلی اند فرندز 3 برید سراغ تاپ ناچ A.

90درصد آموزشگاه ها دزدن و روند رو کند میکنن بگردید دنبال یه معلم خوب باهاش کلاس بردارید حتی شده چند نفره باشه ولی توی آموزشگاه نه. یا آنلاین یا اگه توی خونه اش کلاس داره اونجا

حتی شده روزی 10 دقیقه تمرین کنید زبان یچیز پیوسته است با یک روز بی خیالی حتی زنجیره شو پاره میکنید

اگه بازم سوالی بود در خدمتم 

آفرین بهترین کارو کردی

قربونت حییحی 🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🎀🎀

من چهار تا زبان بلدم باید اول علاقه و هدف و شرایط خودت رو ببینی زبان گرجی منابع و امکانات زیادی برای ...

درست میگی عزیزم حتما حواسم هست

ای خدا🥺 4تا؟ توروخدا بیشتر توضیح بده چیا بلدی از کجا یاد گرفتی.

بنظرم عربیدلایلم:1_اگه عربی یاد بگیری با جمعیت قابل تومهی میتونی هم کلام بشی چون جمعیت عرب زبان ها ز ...

عربی آخه هیچکس درست درس نمیده، معلم آنلاین هم پیدا نمیکنم گشتم حتی کتاب و مرجع خاص و کاملی هم نداره وگرنه کاملا متوجه اهمیت سطحش هستم