2777
2789
عنوان

زبان دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 79 بازدید | 19 پست
خواهش میکنم بفرمایید.سریال فرندز برای مکالمات روز مره. خوبه ولی قدیمی شده و حوصله سر بر اگه حوصله و ...

تقریبا سطح پایینی دارم در این زمینه ،همون مقدماتی 

برا این سریاله مشکلی نیست ؟یعنی قبل فهمه ایا

کلا بهتر نیست با دوره یا کلاسی شروع کنم؟

تقریبا سطح پایینی دارم در این زمینه ،همون مقدماتی برا این سریاله مشکلی نیست ؟یعنی قبل فهمه ایاکلا به ...

نه خوبه اتفاقا شنیداری از الان اگه بتونید متوجه بشید کم کم خیلی زود پیشرفت میکنید، 

چرا قطعا دوره و کلاس نیازه اما آموزشگاه ها بشدت این روند رو برای ترم بیشتر و هزینه ترم بیشتر گرفتن کندش میکنن، یا بگردید دنبال یه معلم که کلاس خصوصی می‌ذاره یا آنلاین شرکت کنید،

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

توی اینستا مدرس های عربی خیلی زیاد هستن که

دیدم به دلم ننشست نحوه تدریس شون، خیلی کلی درس میدن.

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

ممنون شما دوره ای رو توصیه نمیکنید؟

دوره بهتره فعلا نباشه

تمامی دوره ها به صورت فشرده تدریس میشن. پایه و سطح مقدماتی تا متوسط حداقل سعی کنید با زیر جزییات آموزش ببینید