2777
2789
عنوان

ادرارررر

100 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من تازه امروز یاد گرفتم چه جور تاپیک بزنم 

ببینید من یه مشکلی دارم از یه سال پیش تقریبا 

بعد من متاسفانه خودارضایی انجام دادم بعدش احتباس ادرار گرفتم دیگه ادرار نمیتونستم کنم رفتم برام سوند زدن و ادرار تخلیه شد و بعد با دارو و اینا سونوگرافی چیز انجام دادم احتباس تا حدودی خوب شد اما تکرر ادرار گرفتم بخاطر دو قطره ادرار خیلی کم باید برم دسشویی پیش انواع دکتر ها و متخصص ها هم رفتم بعد نوار مثانه هم انجام دادم همه شون میگن تقریبا سالمی اما نهایتا ۱ساعت احساس ادرار نداشته باشم تو بهترین حالت بعدش به زور نگه میدارم مثلا تو مدرسه بعد یهدکتر بهم قرص داد الان بدتر شده زده روده هام رو هم داغون کرده دفعم کم شده و تقریبا دو روز یه بار اونم خیلی باریک دارو خوردم اما تا زمانی که میخوردم خوب بود بعدش دوباره همون اش و همون کاسه یه قرصی رو هم خوردم اسمش سی لاکس بود حدود ۲۰ تا بیست روز خوردم اما بعدش که فهمیدم بده قطع کردم بعد الان خیلی حالم بده مشکل شده دو تا و اینکه صبح ها یا مدت طولانی که دسشویی نرم ادرارم خیلی باریکه و باید به زور خارج بشه اونم کامل نه چیکار کنم تروخدا کمک کنید راهنمایی کنید 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین یه بار عنبرنسارا دود بده 

گرفتگی داشته باشه عفونت این درست میکنه 

بعد ورزش کگل هم انجام بده 

نمیتونی نگه داری عضلات لگن شل شده 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

الآنم انجام میدید یا ترک کردی ؟پدر و مادر میدونن؟؟

💞 بسم الله الرحمن الرحیم 💞 عمرا اگه میدونستید 🧐حساب کاربری مال مالدینیه، ولی زیدان هم یکبار اومده ازش استفاده کرده 😳🤯 یعنی فکر میکنی زیدان و مالدینی بیکارن😔؟ بله درست فکر کردی 😂 اتفاقا اگه میدونستی ما دو تا فوتبالیست حرفه ای فوق العاده مودب و با اخلاق هستیم ولی لعنت بر شیطان 👿💢 گولمون میزنه بیاین سایت از تمرین بیشتر جا میمونیم 😮💨😠 بیومم دیگه پرسپولیس عشقم نیست چون زیدان ... استقلالیه!🫤شاید یکی بپرسه چرا قلب آبی و قرمز رو نمیگذاریم کنار هم ، ولی خب خجالت بکشید ، دوتا رئالی هیچوقت همچین کاری نمیکنن 😒😕 هالا مادرید !🤍

اکثرا تو این جور مواقع میگن آب زیاد بخورید ۸ تا لیوان کمتر نخور      ولی حتما پیش متخصص مجاری ادرار برو 

نمیفهمم چرا تاپیک میزنید تو نی نی سایت برای درمان 

مگه اینجا ساختمان پزشکانه ؟! 

تا خدا هست زندگی باید کرد 💗

باید بری فیزیوتراپیست متخصص کف لگن. 

ورزش کگل هم انجام بده البته اگه فکر میکنی میتونی درست انجام بدی وگرنه ممکنه بدتر شه. 

آب هم زیاد بنوش 

سعی کن فاصله بین دسشویی رفتنتو کم کنی مثلا اگه هر یه ساعته بکنش یه ساعت و یه ربع. 

استرس و سرما اینام باعث تکرر ادرار میشه. 

ممکنه یه مدت طولانی از ترکت بگذره بهتر شی. 

بعد اینکه همه جور آزمایش دادم میگه سالمی عفونت ندارم یعتی خیلی جزئی داشتم پارسال خوب شدم بعد الان برا یبوست دکتر هم رفتم بهم پیدرولاکس داد بعد دیگه یکی دو روز خوردم قطع کردم چون خیلی حالم بد میشد دلم درد می‌گرفت صدا می‌داد و تکرر رو بدتر میکرد نخوردم ببینید یبوست ندارم دیگه شکمم دیر به دیر کار میکنه و اینکه اگه کسی نمیتونه کمک کنه لطفا نظرشو برای خودش نگه دار من گفتم شاید شما بیشتر از من بدونید الان ۱۷ سالمه و خدا شاهده هزار بار انواع دکتر رفتم 

بعد اینکه همه جور آزمایش دادم میگه سالمی عفونت ندارم یعتی خیلی جزئی داشتم پارسال خوب شدم بعد الان بر ...

صبح ب صبح صبحانه چای شیرین با شکر با نون پنیر بخور دفع میکنی

یا نونپینر گوحه بخور دفع میکنی

این یبوستت

ادرارت باید ساعت بگیری ۱.۵ساعت خودتو نگه داری نری دسشویی

بعد بکن ۲ساعت 

بعد بکن ۳ساعت ک خوب ادرارت خارج بشه

شورت شلوار تنگ و فاق کوتاه ممنوعه این خیلی خیلی مهمه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.