سلام هلیا خوبی😍مهدی خوبه😍 من تلگرامم زیاد نمیرم درگیر سیاوشم هم رفلاکس هم کولیک😔 وزن نمیگیره لاغر ...
عه نگو... گفتنشم افسردگی میاره.... ببین مهدی هم شیشه نمیگرفت... ولی اول اینکه سرشیشه رو شکل سینه خودم خریدم دوم اینکه گذاشتم گرسنه شد و بهش دادم... میگیرمش بغل فکر میکنه سینه است میدم دهنش...
سلام هلیا خوبی😍مهدی خوبه😍 من تلگرامم زیاد نمیرم درگیر سیاوشم هم رفلاکس هم کولیک😔 وزن نمیگیره لاغر ...
حالا من بعد زایمون همون ماه اول پری شدم... سه ماهم پری شدم ولی بعدش قطع شد... یعنی اخرین پریم اسفند بود... با دوتا بچه و کار اصلا وقت دکتر رفتن ندارم .. نمیدونم چه کنم... به خودم شک ندارم ولی ده روز بعد موعد بیبی زدم منفی بود پریروز که میشه دوماه و نیم بعد موعد هم بیبی زدم بعد ۴ ساعت هاله انداخت... نشون میده هرمونا ریختن بهم... خدا کمکم کنه
حالا من بعد زایمون همون ماه اول پری شدم... سه ماهم پری شدم ولی بعدش قطع شد... یعنی اخرین پریم اسفند ...
تو اوضاعت از منم وخیمتره ب پا حامله اینا نشی من انقد خونریزیم شدیده اما وقت فک کردن ب خودمو ندارم شبا هم نمیخوابم تمام خوابم شده در حد دوساعت یعنی نابودم😑 مهدی الان خوب شیر میخوره راستی چ شیرخشکی میخوره؟
یخورده دلتو اروم کن یه بار گرسنه بشه بخوره از بار بعد درست میشه.. بچه ها خیلی راحت شرطی میشن.. قربونشون برم... مهدی وقتی سر کار میرم 60 تا 120 تا شیر خشک ha مال حساسیتی هاست .. میخوره... شیر خودمم میخوره... ولی الان که ماه رمضونه و روزه میگیزم بیشتر بهش شیر خشک میدم.. حذوذ 180 تا ... وزن گیریشم تا وقتی خونه بودم خوب بود .. از وقتی رفتم سر کار نمودار وزن گیریش خراب شد.. البته یه سرماخوردگی وخشتناک هم این وسطا گرفت... خالا ننمیدونم بخاطر اون یا بخاطز قاطی خودن شیر خودم و خشک ... البته وزنش هنوز رو رنج سبزع اما طبق نمودارش شیب بالا رفتنش کم شده
سلام خاهر دست رو دلم نزار😭بشدت بي قرار رفلاكس الرژيك داره سينم تو بيداري نميگيره و شير نميخوره
الهب که به حق این روزهای عزیز زودتر دوره اش رد بشه... کولیک مهدی دوماه بیشتر نبود خدارشکر البته هنوز تو خورد و خوراک مراعات میکنم... ولی رفلاکس پسر اولم تا یکسال ئ خوردی درگیر بودم... البته دردش تا وقتی بود که امپرازول دادم.. فکنم از دوماهگی دکتر امپرازول داد .. از وقتی امپرازول خورد راحت شدم