2777
2789
عنوان

😍فرشته های آسمونی دی ماه 97😍

| مشاهده متن کامل بحث + 85709 بازدید | 14787 پست
سلام هلیا خوبی😍مهدی خوبه😍 من تلگرامم زیاد نمیرم درگیر سیاوشم هم رفلاکس هم کولیک😔 وزن نمیگیره لاغر ...

عه نگو... گفتنشم افسردگی میاره.... ببین مهدی هم شیشه نمیگرفت... ولی اول اینکه سرشیشه رو شکل سینه خودم خریدم دوم اینکه گذاشتم گرسنه شد و بهش دادم... میگیرمش بغل فکر میکنه سینه است میدم دهنش...

خدایا به خاطر تمام محبتت شکر ... من و پسرهام
سلام دوستان  اگه گروه تلگ رام دارین میسه منم ببرین لطفا  منم بعد از سه سقط و یه مد ...

سلام عزیزم ایشالا که سالم و سلامت باشید.من گروه بچه ها نیستم... هرازگاهی میام اینجا سرمیزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام هلیا خوبی😍مهدی خوبه😍 من تلگرامم زیاد نمیرم درگیر سیاوشم هم رفلاکس هم کولیک😔 وزن نمیگیره لاغر ...

حالا من بعد زایمون همون ماه اول پری شدم... سه ماهم پری شدم ولی بعدش قطع شد... یعنی اخرین پریم اسفند بود... با دوتا بچه و کار اصلا وقت دکتر رفتن ندارم .. نمیدونم چه کنم... به خودم شک ندارم ولی ده روز بعد موعد بیبی زدم منفی بود پریروز که میشه دوماه و نیم بعد موعد هم بیبی زدم بعد ۴ ساعت هاله انداخت... نشون میده هرمونا ریختن بهم... خدا کمکم کنه

عه نگو... گفتنشم افسردگی میاره.... ببین مهدی هم شیشه نمیگرفت... ولی اول اینکه سرشیشه رو شکل سینه خود ...

اخه دلم نمیاد گرسنه نگه دارم مامانمم میگه چندساعت گشنه بمونه میخوره🙁 ب زور قطره چکون شیر میدم خیلی سخته شبا چون با شیر خودم سیر نمشه اصلا درست و حسابی نمیخوابه هلیا خسته شدم واقعا

حالا من بعد زایمون همون ماه اول پری شدم... سه ماهم پری شدم ولی بعدش قطع شد... یعنی اخرین پریم اسفند ...

تو اوضاعت از منم وخیمتره ب پا حامله اینا نشی  من انقد خونریزیم شدیده اما وقت فک کردن ب خودمو ندارم شبا هم نمیخوابم تمام خوابم شده در حد دوساعت یعنی نابودم😑 مهدی الان خوب شیر میخوره راستی چ شیرخشکی میخوره؟

اخه دلم نمیاد گرسنه نگه دارم مامانمم میگه چندساعت گشنه بمونه میخوره🙁 ب زور قطره چکون شیر میدم خیلی ...

یخورده دلتو اروم کن یه بار گرسنه بشه بخوره از بار بعد درست میشه.. بچه ها خیلی راحت شرطی میشن.. قربونشون برم... مهدی وقتی سر کار میرم 60 تا 120 تا شیر خشک ha  مال حساسیتی هاست .. میخوره... شیر خودمم میخوره... ولی الان که ماه رمضونه و روزه میگیزم بیشتر بهش شیر خشک میدم.. حذوذ 180 تا ... وزن گیریشم تا وقتی خونه بودم خوب بود .. از وقتی رفتم سر کار نمودار وزن گیریش خراب شد.. البته یه سرماخوردگی وخشتناک هم این وسطا گرفت... خالا ننمیدونم بخاطر اون یا بخاطز قاطی خودن شیر خودم و خشک ... البته وزنش هنوز رو رنج سبزع اما طبق نمودارش شیب بالا رفتنش کم شده

سلام خاهر دست رو دلم نزار😭بشدت بي قرار رفلاكس الرژيك داره سينم تو بيداري نميگيره و شير نميخوره

الهب که به حق این روزهای عزیز زودتر دوره اش رد بشه... کولیک مهدی دوماه بیشتر نبود خدارشکر البته هنوز تو خورد و خوراک مراعات میکنم... ولی رفلاکس پسر اولم تا یکسال ئ خوردی درگیر بودم... البته دردش تا وقتی بود که امپرازول دادم.. فکنم از دوماهگی دکتر امپرازول داد .. از وقتی امپرازول خورد راحت شدم

یخورده دلتو اروم کن یه بار گرسنه بشه بخوره از بار بعد درست میشه.. بچه ها خیلی راحت شرطی میشن.. قربون ...

هليا ابجي بيا تو گروه ما تو واتس اپ ماماناي دي ماهيي ك  بخهاي شش ماه ب بالا دارن هستيم دوستداري بيا هروقتم اومدي خبر بده ك از طرف مهشيد وارد شدم 

پسرم 👑سرم
هليا ابجي بيا تو گروه ما تو واتس اپ ماماناي دي ماهيي ك  بخهاي شش ماه ب بالا دارن هستيم دوستداري ...

از همین بچه های نی نی سایت گروه شدین؟ چون واتس دارم. تلکرامم فعال نیست. پیام دوستی میفرستم شمارمو برات بفرستم

تو اوضاعت از منم وخیمتره ب پا حامله اینا نشی  من انقد خونریزیم شدیده اما وقت فک کردن ب خودمو ند ...

فاطمه بیا از خودتو سیاوش خبر بده ببینم دلتنگتم دختر🤩