2777
2789
عنوان

میشه بیاین لطفا

30 بازدید | 2 پست

بچه ها من دوستم رلم و امتحان کرد ک باهاش باشه رلم قبول نکرد بعد الان میگ ک منم رلشو امتحان کنم بعد رل منو دوستم دوستای صمیمی ان بعد این رلش قبلا ب من پیشنهاد داده بود الان مطمئنم برم امتحانش کنم قبول میکنه ولی از یه طرفم نمیخوام رابطش خراب شه چون بهم دیگ میان بعد اگ قبول کنه رابطش با رفیقش ( رلم ) خراب میشه چیکار کنم ب نظرتون؟

هیچ وقت رلتو بت بهترین دوستت کلن با دوستت آشنا نکن،اینو بر اساس تجربه میگم

ی دوستی داشتم خیلییی رفاقتمون عمیق بود،ی پسره بود پارنتر نبود اما میدونست دوسش دارم اونم همچین حسی داشت وارد رابطه نشدیم،گذاشتیم بهتر آشنا شیم،کم کم شناختمش و اوکی رو دادم..

تایم که میگذره من به خاطر ی سری شرایط خانوادگی تا ی مدت باهاش حرف نزدم،وقتی دوباره آنلاین شدم،اونا خبر نداشتن دیدم هر دو پروف ست گذاشتن،گفتم چرا؟مگه چیم کم بود؟گف تو نبودی نیاز داشتم🥲🎀

•نخ‌کش شد هر آنچه در خیالم بافتم🪡•️ 

هیچ وقت رلتو بت بهترین دوستت کلن با دوستت آشنا نکن،اینو بر اساس تجربه میگمی دوستی داشتم خیلییی رفاقت ...

الهی بگردممم

اخه اینا از قبل میشناختن همو بعدش این دوستم و با اکسش درواقع اوکی کردم خودمم با این پسره یعنی رفیقش اوکی شدم بعدش ک رفت امتحانش کنه گف تو مثل خواهرمی و اینا ولی الان من امتحان کنم مطمئنم طرف قبول میکنه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی بگردممم اخه اینا از قبل میشناختن همو بعدش این دوستم و با اکسش درواقع اوکی کردم خودمم با این پس ...

خدانکنههه..

خب حقیقتو بگو،بگو من نمی تونم این کارو بکنم،اوکیه که تو این کارو برام کردی،ولی شاید  پارنترت قبول کنه نمی خوام ناراحت شی..

•نخ‌کش شد هر آنچه در خیالم بافتم🪡•️