سلام من یک مشکلی دارم که یک بازه ی زمانی خیلی زیادیه که داره من را اذیت میکنه و کسی را هم پیدا نکردم که این مشکلم را باهاش در میون بزارم
حدود یک مدت خیلی زیادیه که پدر من داره به مادرم خیانت میکنه از اینجایی که یا من خیلی بیشتر بابام را میبینم یا شاید چون فکر میکنه من بچم جلوم راحت تره (16سالمه) یا اینکه یکم من فضولم متوجه این موضوع شدم البته این مدت زمان خیلی زیاده ولی خب بعضی وقتا مامانم میفهمید و با یک دعوای معمولا خیلی بد یا حل شد یا مدتی حداقل متوقف میشد ولی الان چند ماهیه که پدرم داره با ادم های متفاوتی رابطه داره از روی پیام ها میشه فهمید و اینکه تقریبا 24 ساعته تو گوشیه و چونکه تا ساعت 9 شب سرکاره خیلی مامانم کم میبینتش شاید برای همین نمیفهمه و این داره خیلی من را اذیت میکنه احساس میکنم مامانم خیلی اگه بفهمه اذیت میشه یا کلا عصبی میشم وقتی داره در همه شرایط با گوشیش پیام میده و قرار میزاره اونا با ادمای خیلی متفاوت حتی از سن کم و .... رفتارم چند وقته که با بابام یک مقدار عصبی شده و مامانم همش هی میگه چرا با بابات اینجوری صحبت میکنی یکبار سال های پیش که این اتفاق افتاد بچه تر بودم به مامانم گفتم و خیلی دعوای بدی شد اصلا از اون زمان تا حالا نه من اون صحنه ها را فراموش کردم نه مامانم به روز اول خودش برگشت برای همین خیلی همش دارم به این موضوع فکر میکنم واقعا نمیدونم چیکار کنم ، اخه بی تفاوت بودن بودن را دوست ندارم بعضی وقتا هم میگم به من چه اصلا اخه مامانم من اصلا متوجه نمیشه سال های پیش که مامانم حساس تر شده بود همش بابام بهش میگفت تو مریضی و باید بری خودت را درمان کنی و مشکل از خودته و ....
حتی رفتار بابامم با مامانم خیلی عصبی تر و طلبکارانه تر شده من نمیدونم چیکار میتونم بکنم اخه با بابام هم نمیتونم تو دعوا بیوفتم