2777
2789
عنوان

پدر خیانتکار

58 بازدید | 2 پست

میشه کمکم کنید اگه هستید تا تعریف کنم

بابام همیشه از بچگی اعتقاد داشت بچه نباید لباس بپوشه تا اسراف نشه و چشم و هم چشمی نشه، از کوچیکی سر یه اسباب بازی باید خودمون رو جر می‌دادیم که بابا بخر و در آخر هم می‌گفت برای می‌تونه اینهمه اسباب بازی دارید.

از کوچیکی هیچوقت نه اتاق خواب نه لباس خوب نه کلا وسیله خوبی داشتیم هر روز هم دعوا بود که به مامانم میگفت شما خود بزرگ بینی هستید.

عمه ام وقتی داداشم نه کاهش بود به بابام گفت این بچه بزرگ بشه تورو می‌کشه😐و بابام داداشم رو بغل میکرد و می‌گفت این بچه من رو می‌کشه برای چیمه

اگه هستید بقیش بگم از قبل تایپ شده


منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بگو

ما رشتیا یه جمله داریم که میگه :تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه:)یعنی غم و غصه نبودن و دوری و نداشتن تو منو میکشه یه چیزی مثل تاسیان و نبودن و جای خالیه جیگرگوشت که هرروز میکشتت و زندت میکنه ...خواستم بگم که تی غُصِه آخر مِرِه کوشِه...:)«این همه میگن خدا هوای بنده هاشو داره اونوقت هیشکی هوای نفس کشیدن نداره!» 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز