2777
2789

بستگی داره رنگ روغن رنگ پلاستیک بعد برندا با هم فرق میکنن قیمتا متفاوته باید فیلم بگیری ببری نشون بدی بهت میگه

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۸۶ متری شد ۳۲ تومن  هفته پیش

رنگ آکریلیک زدم

باقی رنگ کارا ۴۰ میگرفتن

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

مامان من آشپزخونشو رنگ کرد شد ۸ تومن

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

میلیون؟😱

من شهریور یه ۵۰ متری از مستاجر گرفتم بدم دوباره مستاجر یه رنگ همینجوری زد برام ۲۵میلیون، دیوارا و سقف آشپزخونه و سرویس‌ها رنگ روغن، سقف بقیه خونه پلاستیک!

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱
رنگ روغن بزنی میتونی دیوار رو بشوری؟

آره برای مستاجر روغن بهتره کمتر کثیف میشه گرچه هر مستاجری پامیشه باید یه دور رنگ زد، رعایت در و دیوارو‌ نمیکنن، اکرلیک یکم ارزون تره در حد ده تومن شاید اما مثل پلاستیکه سریع کثیف میشه

جایی در زندگی‌ام می‌ایستم؛ و می‌گویم: این تماما من بود، که دوام آورد، ادامه داد، و رسید!  🌱