2789
عنوان

درد بی فرهنگی

334 بازدید | 35 پست

دخترم امروز ناراحت از مدرسه اومده بهم گفت مامان دوستم بهم‌گفته دیگه باهات دوست نباشم چون تو افغانی  هستی...
حالا دختر من چشماش کشیده و بادومی هست به دوستش گفته نه من نیستم ..
اصلا گیرم که افغانی باشه آخه تو مثلا مادری که به بچت میگی با افغانی دوست نشو ..ملاک دوستی شده نژاد آدمها یا انسانیتش
حالا تو همون کلا سه چهارتا بچه افغانی هم هست اون طفلکیها این حرفارو بشنون چی میکشن ..اسم خودشونم میزارن مادر ...
تو اگه فرهنگ داشتی تربیت داشتی دخترت هر روز دستش و تو کیف بچه من نمی‌کرد وسایلش و بدزده ..اول تربیت و حروم و حلال یاد دخترت بده بعدش هم کمی انسانیت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ملاک دوستی نژاد نیست ولی وقتی یه درصد بالایی از اتباع کشور ما دزد و مهاجر و متجاوزن خییلی طبیعیه خان ...

لابد بچه هاشون هم متجاوزن:)

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

ملاک دوستی نژاد نیست ولی وقتی یه درصد بالایی از اتباع کشور ما دزد و مهاجر و متجاوزن خییلی طبیعیه خان ...

الان دختر این خانم هم دزده پس خانوادگی دزد تشریف دارند دیگه

تو کلاسمون یک دختر بود افغانستانی چقدر مظلوم و ناز بود و همه هم باهاش دوست بودیم امیدوارم هر جا هست موفق باشه و سلامت 

کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

آمار تجاوز افغانی ها بسیار بالاست اون مادر هم حق داره بگه ازشون فاصله بگیرعه تند رفته اما حقم داره

امار تجاوز بالاست به دختر بچه ها چه ربطی داره..الان امار تجاوز ایرانیا پایینه؟؟یک سری به صفحه حوادث بزنین

الان دختر این خانم هم دزده پس خانوادگی دزد تشریف دارند دیگه

نمیدونم 

ولی وقتی ایشون دزدی میکنه شما به دخترت میگی برو خونشون ؟ مثلا میگی برو با خواهرش دوست صمیمی شو ؟ قطعا نمیگی . موضوع خوراکی و پاکن دزدی بچه رو بولد کردی تو همین تاپیک توقع داری خانواده ها روی این همه دزدی و تجاوز چشم ببندن بگن ملاک ما انسانیته شاید این افغان مثل ۹۰ درصد بقیه نیست؟

عزیزم اگه شما دخترت رو طوری تربیت کردی که فرقی بین ایرانی و افغانی نزاره چرا ناراحت شده؟؟

چه فرقی میکنه؟؟

هیشکی توی تاریخ قد ما خون دل نخورده / واسه ی یه ذره زندگی این همه نمرده ....... اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

امار تجاوز بالاست به دختر بچه ها چه ربطی داره..الان امار تجاوز ایرانیا پایینه؟؟یک سری به صفحه حوادث ...

صفحه حوادث که ملاک نشد 

شما یه سر برو کامنت مردم بومی ترکیه ، آلمان و ... رو بخون ببین چقدر از افغان ها ناراضین . درصد جنایتی که افغان ها کردن رو به صورت رسمی نوشته  با مهاجر های ایرانی مقایسه  کن