2777
2789
عنوان

درد بی فرهنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 35 پست

حرفات درسته 

این دست ادما حماقت و ذات خرابشون هموطناشون رو هم درگیر کرده حتی .. فکر کردی این بچه هایی که مثلا تو مدرسه اسم دوستشون رو مسخره میکنن کیان ؟ بچه های همینان که از اول به جای تربیت و اخلاق چنین مزخرفاتی تو سرشون فرو شده .. اون دزدی شم که بماند

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم چی بگم

از دید اون خانواده هم ببینی ، خیلی دور از منطق نیست تذکرشون. 

چون خب متاسفانه فرهنگ و تربیت و شرایط خانواده ها روی بچه ها هم تاثیر میذاره...

ولی واقعا دردآوره که بچه ها قربانی این تفاوت ها میشن.

دنیای اینا باید معصومانه تر از این بحث های نژادی باشه.

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر

صفحه حوادث که ملاک نشد شما یه سر برو کامنت مردم بومی ترکیه ، آلمان و ... رو بخون ببین چقدر از افغان ...

از روی کامنت و پست اینستاگرام مردم‌بخوان بیان نظر بدن که امار نشد...الان ماشالله چیزی که تو اینستا ریخته بلاگر ای ایرانی که واسه ویو  با سنشون و جاهای خصوصی‌شان نشون میدن...آیا فرهنگ بقیه مردم ایران هم همینه 

حالا اینکه خوبه ما مدرسه میرفتیم مادر پدرهای بچه های پولدار میگفتن با ما که فقیر بودیم حرف نزنن خیلی سال قبله ۲۰ سال قبل روستا بودیم اونا که زمین اینا داشتن کلا نگاه حقیرانه داشتن الانم همینه ما مستاجریم واحد روبرو یه پیرزن با پسر ۵۰ ساله اش هست مالک هستن رفته به مالک گفته مستاجر را بنداز بیرون چون همه باید اینجا مالک باشن حالا ۳ تا مالک هستن ما مستاجر هستیم میخام بگم‌ ایرانی ها بعصی پولدار هستن ولی فقر شخصیتی دارن هربار تحقیر میکنه فحش میده میگه مستاجرهای بدبخت گدا گشنه هم خودش هم مادرش 

افغانی غلط می‌کنه تو مملکت ماست امیدوارم همشون برن در به در شن یا از اینجا برن یا بمیرن،  گور پدر نسل کثافت افغان، دم دختره گرم که غیرت داره.

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

از روی کامنت و پست اینستاگرام مردم‌بخوان بیان نظر بدن که امار نشد...الان ماشالله چیزی که تو اینستا ر ...

عزیزم یه سری چیزا فرهنگه

شما ریشه ای ببین اینا چه نگاهی به زن و دختر دارن

به جز وسیله ای برای لذت و تولید مثل نمیبینن جنس مونث رو.

درسته که تو هر قشری همه جور آدم پیدا میشه ولی نمیشه روی این موارد چشم بست.

لطفا اگه عقاید مذهبی سیاسیتون شبیه من نیست ریپلایم نکنید. اگه هم من ریپلایتون کردم جواب ندین ، تو تاپیکام هم نیاید منم سعی میکنم اسماتون یادم بمونه و تو تاپیکاتون نیام.با تشکر

افغانی غلط می‌کنه تو مملکت ماست امیدوارم همشون برن در به در شن یا از اینجا برن یا بمیرن، گور پدر نس ...

دم نیروی انتظامی کشورم گرم 

دمشون گرم دمش همشون گرم که دارن اینارو جمع میکنن از خاکمون دستشون رو میبوسم

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

حرفات درسته این دست ادما حماقت و ذات خرابشون هموطناشون رو هم درگیر کرده حتی .. فکر کردی این بچه هایی ...

بله یادمه ما فقیر بودیم کیف نداشتم ببرم مادرم با گونی کیف درست کرده بود همش بچه های مدرسه کیف منو نخ کش میکردن مسخره ام میکردن همه ایرانی بودن البته همش به دیده تحقیر منو نگاه میکردن سنگینی نگاه بچه ها را بعد چندین سال فراموش نمیکنم الانم همینه همسایه ما میگفت چقد بدبخت بیچاره ای به خودت نمیرسی بری آرایشگاه منم گفتم زندگی هر کس قیافه هرکس به خودش ربط داره 

چه ربطی داشت ...افغانیا تو این مملکت به ما جز ضرر چیزی نزدن و همشون دزد و فساد زیر سر اکنا بوده حقم ...

همشون دزد و فاسد نیستن تو محله ما هستن از ایرانی ها با فرهنگ تر پولدار و دارای شغلهای خوب ولی بعضی هاشونم ادمای درستی نبودن که موقع جنگ جمعشون کردن و بردن

نمیدونم چی بگم از دید اون خانواده هم ببینی ، خیلی دور از منطق نیست تذکرشون.  چون خب متاسفانه ...

چقدر حق و قشنگ گفتی حرف دلمو

جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂