2777
2789

موقعی ک کفش ال استار مد بود و بچه های مدرسه اکثرا داشتن یکی از طرحاش خیلی دوست داشتم و تو پیچ اینستا دیدمش مرتب نگاهش

می کردم ان موقع مدرسه می رفتم منتظر بودم پدرم از سرکار شهر دیگه کار میکرد بیاد و بهش بگم برام بخره پنچ روز از بعد از امدنش بهش گفتم با عصبانیت سرم داد زد و گفت پول ندارم نمی خرم کلی چیزای دیگ بهم گفت 

هنوز پیچ کفش فروشی و عکسش تو سیو اینستا دارم 

و هنوزم مدل ال استار دوست دارم ولی هیچ وقت 

نمی خرمش و نمی خوامش و ان موقع هم ما از نظر مالی اصلا مشکلی نداشتیم نمی دونم چرا نخرید ولی حرفای ک ان موقع زد یادم می مونه ازش 

🥺🥺🥺🥺🥺

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB