میلی گلد را از گوگل یا مایکت نصب کن ، کد دعوت منو بزن و ثبت نام کن ۱۰ سوت طلا معادل ۱۳۰ هزار تومن هدیه میده .فقط حتما باید کد دعوت بزنی وگرنه هدیه نمیده
milli-uwfg3 کد دعوت
توی این سایت فهمیدم که افرادی اینجا عضو هستن که انقدر توی زندگیشون عقده و کمبود دارن و از بیماری روانی رنج میبرن که میتونن سال ها درگیر یه کاربر باشن تا شاید بتونن اینجوری از فشار روحی خودشون کم کنن .این افرادو فقط سگ محل کنین😁 با وجود گزارش هایی که برام میزنی به کوری چشمت هنوز تعلیق نشدم🤣🤣
اگه ازقبل برنامه روداشته باشیم حذفش کنیم بخوایم دوباره نصب کنیم میشه یانه ؟چون من بدون کد نصب کردم چ ...
اگر با کد ملی یه نفر دیگه بخوای برنامه رو نصب کنی میشه .مثلا کد ملی مامان یا بابات
توی این سایت فهمیدم که افرادی اینجا عضو هستن که انقدر توی زندگیشون عقده و کمبود دارن و از بیماری روانی رنج میبرن که میتونن سال ها درگیر یه کاربر باشن تا شاید بتونن اینجوری از فشار روحی خودشون کم کنن .این افرادو فقط سگ محل کنین😁 با وجود گزارش هایی که برام میزنی به کوری چشمت هنوز تعلیق نشدم🤣🤣
من میخواستم تیکه النگو بگیرم گفتن ریسکه موقع فروش اذیت میشیراسته؟تابحال از تیکه ایا فروختی؟
چ ربطی داره میخرن میبرن اب میکنن
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️