_brnaynaz مدیر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 821 عنوان قیمت طلا | مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 41 پست پول نقد اصلا تو دستتون تگه ندارید متاسفانه تا اخر سال طلا جهانی قراره بره بالا تا ۲۰ تومنم میرسه البته جهانیم نمیرفت تو ایران اصلا کاهش قیمتش نیس🥲من خودم حتی با ۱۰۰ تومنم میگیرم که تو دستم پول نمونه🥲 1404/08/29 | 20:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_brnaynaz مدیر استارتر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 821 من میخواستم تیکه النگو بگیرم گفتن ریسکه موقع فروش اذیت میشیراسته؟تابحال از تیکه ایا فروختی؟ نه اتفاقا رفیقم یه عالمه تیکه طلا فروخت داد ماشین طلا باشه فقط چه فر۳ی داره
_پژمرده_ عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 3423 الان میان میگم تبلیغ میکنی😂🤦♀️دو ساله برنامه میلی دارم از عمونجا میگیرم پولم زیاد شد برمیدارم مثل ... من از میلی میترسم خرید کنم ۱۰۰ تومن هم جایزه گرفتم ولی نمیتونم برداشت کنم 🤣 در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀
_brnaynaz مدیر استارتر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 821 من از میلی میترسم خرید کنم ۱۰۰ تومن هم جایزه گرفتم ولی نمیتونم برداشت کنم 🤣 🤦♀️😂بعد من هر لحظه تو میلی
_brnaynaz مدیر استارتر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 821 من میخواستم تیکه النگو بگیرم گفتن ریسکه موقع فروش اذیت میشیراسته؟تابحال از تیکه ایا فروختی؟ اصلا از برنامه های انلاین استفاده کن مثل طلا بهت سود میده اندازه یه گوشواره شد پولتو بردار یه تیکه طلای خوب گوشواره اینا بگیر
_brnaynaz مدیر استارتر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 821 من از میلی میترسم خرید کنم ۱۰۰ تومن هم جایزه گرفتم ولی نمیتونم برداشت کنم 🤣 رفیق من ۱۰۰ میلیون داخلش داره😂
za62 عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 489 رفیق من ۱۰۰ میلیون داخلش داره😂 چندمدت میزارین پولتون تومیلی بمونه بعد میفروشین سود کردین تاحالا؟
_پژمرده_ عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 3423 رفیق من ۱۰۰ میلیون داخلش داره😂 موجودیت چقدر بشه میتونی برداشت کنی؟ در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀
_brnaynaz مدیر استارتر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 821 چندمدت میزارین پولتون تومیلی بمونه بعد میفروشین سود کردین تاحالا؟ الان دو روزه پیش طلا چون رفت بالای تو دو روز ۵۰۰،۶۰۰ سود کردم وقتی طلا میگیریا سود میکنی مثل اونه میتونی وقتیم خواستی بری داخلش با کد دعوت بری برات چند سوت طلا میده با اون یکم کار کنی خواستی خودت پول بریزی داخلش
_brnaynaz مدیر استارتر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 821 موجودیت چقدر بشه میتونی برداشت کنی؟ دست خودته ۲۰ هزار تومنم داشتی بردار
_پژمرده_ عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 3423 دست خودته ۲۰ هزار تومنم داشتی بردار نه من ۱۰۰ دارم نمیتونم برداشت کنم میگه اول خرید کن بعد در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀
_brnaynaz مدیر استارتر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 821 نه من ۱۰۰ دارم نمیتونم برداشت کنم میگه اول خرید کن بعد بهت از کد دعوت داده؟اگه میتونی یه سوت بگیر فک کنم الان ۱۳ هزار تومنه بعد همون لحظه برداشت بزن عمشو حتی اون پولیو که ریختیحتی تویی که خرید فروش اولته کارمزدم نمیگیره ازت
za62 عضویت: 1399/06/26 تعداد پست: 489 الان دو روزه پیش طلا چون رفت بالای تو دو روز ۵۰۰،۶۰۰ سود کردم وقتی طلا میگیریا سود میکنی مثل اونه می ... میشه بپرسم چندتومن خریدکردین که اینقدسودکردین؟ ازطلای فیزیکی بهتره ؟
aaaaarrrr عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 9605 حتما که نباید گرمی بخری چند سوت بخر مثلن با ۹ میلیون یه گوشواره گوچولو بخر اره خب اینم میشه فقط 5 هفته به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 مربی بدنسازی و پیلاتس
_پژمرده_ عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 3423 بهت از کد دعوت داده؟اگه میتونی یه سوت بگیر فک کنم الان ۱۳ هزار تومنه بعد همون لحظه برداشت بزن عمشو ح ... شب امتحان میکنم در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀
_brnaynaz مدیر استارتر عضویت: 1403/04/15 تعداد پست: 821 میشه بپرسم چندتومن خریدکردین که اینقدسودکردین؟ ازطلای فیزیکی بهتره ؟ بهترش اینجاس که برای ۲۰ بار خرید و فروش اول یه قرونم کارمزد نمیگیرهبعدش هر چقد بخوای طلا بگیری فقط ۱۱ هزار اینا کارمز میگیرهاولش با خیال راحت میتونی خرید کنیپولم اونموقع ۱۵۰۰ بود