2777
2789
عنوان

سوالات عجیب صاب خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 29 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه زیر و بم مستاجر و در میارن و بعدا باز دهنشون سرویس میشه 😐 بعضی مستأجرا جگر آدمو در میارن

ما این طور نیستیم بخدا حق الناس برامون مهمه اتفاقا هرچی مالک داشتیم یا پیشنهاد رابطه دوستی داده یا اذیت کرده 

نه عزیزم هنوز اجاره نگردم ازش دیوار آگهی زده بود زنگ زدم بش

اهان شاید تحقیقات اولیه هست بهش بگو که من خط و نشون میزارم که اسایش من مهمترین چیزه اولش هرچی میخای بپرس ولی بعدا کوچکترین حرفی نباشه با من ... ببین واکنشش چیه اگه گفت نه دفعه ی اول نگرانم میپرسم عیب نداره ولی بعدا قرار نیس تکرار بکنه 

تو دیوارم نگرد تو دیوار خونه خوب رو نمیزارن جایی که تو املاکی نره میره تو دیوار

نرو بابا این از اون گیراست حالا فوقش شغل بپرسن چند نفرین

بله من ۲۰‌ساله مستاجرهستم فقط شغلت چیه چند نفری ردیفی دقیقا ۲۰ دقیقه ازم سوال کرد آخر گفت باید حضوری ببینمت اگه حجابت مورد تایید بنده بود خونه میدم 

بله من ۲۰‌ساله مستاجرهستم فقط شغلت چیه چند نفری ردیفی دقیقا ۲۰ دقیقه ازم سوال کرد آخر گفت باید حضوری ...

چه حال بهم زن 

زنیکه عقده ای 

انگار قراره بیاد باهات زندگی کنه 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
میدونم گلم ، شاید مستاجر قبلیش بد بوده ،چشمش ترسیده

بخدا من جز یکی دوتا مالک بقیه صاب خونه ها آقایون بم پیشنهاد  دوستی میدادن من بلاگ میکردم دلم هم‌ نمیاد به خانم شون‌بگم‌ میگم زندگیشون خراب میشه خیلی ما را اذیت کردن جز یکی دوتا .ولی این خانم عین مصاحبه گزینشی بود اصرار آدرس دقیق محل کارت کجاست 

بخدا من جز یکی دوتا مالک بقیه صاب خونه ها آقایون بم پیشنهاد دوستی میدادن من بلاگ میکردم دلم هم‌ نمی ...

انشاالله یه خوب و قیمت مناسب پیدا میکنید ، کلا پروسه خونه گرفتن خیلی عصاب خوردی داره . بی خیال گلم خودتو اذیت نکن انشالله پیدا میشه