2777
2789
عنوان

میکروب

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 29 پست
باردارم بعد زایمان قصد دارم حتما برم پیش ی مشاور یا روانپزشک چون خیلی دارم اذیت میشم 

بعدن که دنیا بیاد بدتر میشی.فکر کن موقعیتوووو

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم وسواس زیاد دارم.میدونم چقدر اذیت میشی.سعی کن بی محلی کنی بهش.ببخش که میخندم.از جوابای بچه ها

خیلی اذیت میشم شوهرمم اذیت میکنم 

ب خدا مشکلات زیاد دارم 

ولی این وسواسمم ی جور مشکل حساب میشه دیگه 😔

اخه الان ک نمیتونم قرص مصرف کنم 

قرص چیه عزیزم.اینا روحی باید خوب بشه.مثله کسی که تو نماز زیاد شک میکنه یه جور وسواسه دیگه خدا میگه اهمیت نده.اولاش اذیت میشی اما به مرور خوب میشی

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
لنگه جوراب خیلی عالیه☺☺☺

از این پارازین ها باشه بهتره.لنگه جورابه شوهرتو وصل نکنی به شیر   

یعنی الان برم پیش مشاور ؟

برو ضرر که نداره.بعدا با بچه سختر میشه.من وسواس و بعده تولده پسرم گرفتم

ممنون از راهنمایتون 

خواهش عزیزم.مرسی از تاپیکت خیلی باحال بود جوابه بچه ها

از این پارازین ها باشه بهتره.لنگه جورابه شوهرتو وصل نکنی به شیر    

😂😂😂😂😂

شوهر ندارم متاسفانه وگرنه لنگه جورابش رو توتیای چشمم میکردم😂😂😂😂😂😂😂😂

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     
😂😂😂😂😂 شوهر ندارم متاسفانه وگرنه لنگه جورابش رو توتیای چشمم میکردم😂😂😂😂😂😂😂😂

توتیای چشم و خوب اومدی.مگه تمیزاشو 

روشویی رو همیشه تمیز بشور، اون وقت دیگه آب هم بپاشه، خیالت راحته که تمیزه

حالا شانس و میبینی.میگن هر چی سنگه ماله پای لنگه.ادم اینقدر حساس باشه بعد هی ابه خونشون قطع بشه.من باشم همون جا تو دستشویی میشینم جیغ میزنم آبو ببندیننننن

2790
2778
2791
2779
2792