2777
2789
عنوان

میکروب

131 بازدید | 29 پست

سلام خانومای عزیزم ی سوال داشتم 

خونه ما دو طبقه قدیمی هستش من طبقه دومم آبمون کمه یعنی وقتی طبقه پایین باز میکنه دیگه آب ماقطع میشه من باید صبر کنم ک آب دوباره وصل شه حالا اینا بماند سوال من اینه ک رو شویی تو دستشوی ما وقتی آب قطع باشه تا دو باره وصل شه من ک بازش میکنم آب بدجور میپاچه ب من روزی چند بار میخواستم بدونم ممکنه میکروب با پاچیدن آب از روی روشویی ب من منتقل شه اگه میدونید لطفا جواب بدید ممنون 

میکروب ها همراه آب رقص کنان میان رو تن برگ گلت😐

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه عزیزن حساس نشو خونه مامان منم همینطور بود.ی عمری آب بهمون پاشید هیچ طوریمونم نشد

لایکت کردم چون خیلی باحال گفتی.هیچیمونم نشد

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
خب اخه اب میخوره ب روشی بعد میپاچه ب من 😐

وسواس نباش عزیزم اخه این دغدغس شما داری?

هیچیت نمیشه میکروب اصلن حساسیت شمارو ببینه سمتت نمیاد 😜

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖
سعی کن باهاش مبارزه کنی اگه ادامه پیدا کنه تبدیل به بیماری میشه

باردارم بعد زایمان قصد دارم حتما برم پیش ی مشاور یا روانپزشک چون خیلی دارم اذیت میشم 

خب اخه اب میخوره ب روشی بعد میپاچه ب من 😐

منم وسواس زیاد دارم.میدونم چقدر اذیت میشی.سعی کن بی محلی کنی بهش.ببخش که میخندم.از جوابای بچه ها

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز