2777
2789
عنوان

میکروب

131 بازدید | 29 پست

سلام خانومای عزیزم ی سوال داشتم 

خونه ما دو طبقه قدیمی هستش من طبقه دومم آبمون کمه یعنی وقتی طبقه پایین باز میکنه دیگه آب ماقطع میشه من باید صبر کنم ک آب دوباره وصل شه حالا اینا بماند سوال من اینه ک رو شویی تو دستشوی ما وقتی آب قطع باشه تا دو باره وصل شه من ک بازش میکنم آب بدجور میپاچه ب من روزی چند بار میخواستم بدونم ممکنه میکروب با پاچیدن آب از روی روشویی ب من منتقل شه اگه میدونید لطفا جواب بدید ممنون 

میکروب ها همراه آب رقص کنان میان رو تن برگ گلت😐

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه عزیزن حساس نشو خونه مامان منم همینطور بود.ی عمری آب بهمون پاشید هیچ طوریمونم نشد

لایکت کردم چون خیلی باحال گفتی.هیچیمونم نشد

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
خب اخه اب میخوره ب روشی بعد میپاچه ب من 😐

وسواس نباش عزیزم اخه این دغدغس شما داری?

هیچیت نمیشه میکروب اصلن حساسیت شمارو ببینه سمتت نمیاد 😜

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖
سعی کن باهاش مبارزه کنی اگه ادامه پیدا کنه تبدیل به بیماری میشه

باردارم بعد زایمان قصد دارم حتما برم پیش ی مشاور یا روانپزشک چون خیلی دارم اذیت میشم 

خب اخه اب میخوره ب روشی بعد میپاچه ب من 😐

منم وسواس زیاد دارم.میدونم چقدر اذیت میشی.سعی کن بی محلی کنی بهش.ببخش که میخندم.از جوابای بچه ها

پسر خوشگلم دلم هوای بوی تنت و کرده.خدایا میدونی سختترین امتحانت چیه؟؟ اینکه به مادرا فرشته خوشگل بدی بعدچندسال ازشون بگیری..
2790
2778
2791
2779
2792