2777
2789
حدود ده روز پیش پانکچر شدمببین عزیزم آرش بیمارستان آموزشیه یعنی رزیدنت هست اما کارهایمربوط به ای وی ...

کی قراره انتقال بدی؟

من حدود ده روز دیگه موعد پریودمه

کی برم واسه ویزیت و اینا؟

چطوری وقت بگیرم؟

ببخشید دیگه، گفتی سوال کن منم کردم 😉

کی قراره انتقال بدی؟من حدود ده روز دیگه موعد پریودمهکی برم واسه ویزیت و اینا؟چطوری وقت بگیرم؟ببخشید ...

مدارک و آزمایشات خودتون و همسرتون و عکس رنگی اگه آماده ست تا روز سوم پریود باید برید واستون پرونده تشکیل میدن و کم و کسری هارو مینویسن که انجام بدین و پروسه رو شروع میکنن،برای نوبت روزی که پریود شدین تو گوگل نویتذهی بیمارستان آرش رو سرچ کنید و از قسمت کلینیک ها برای ناباروری وقت بگیرین(فقط تا قبل از روز سوم پریود باشه خود روز سومم هم اوکیه)این نوبتدهیانلاینشه، حضوری هم هر روز تا ساعت هشت صبح قسمت نوبتدهی بیمارستان بصورت حضوری نوبت میدن میتونین برین و بگین برای ناباروری نوبت میخام. درکل بیمارستان راحتیه 

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مدارک و آزمایشات خودتون و همسرتون و عکس رنگی اگه آماده ست تا روز سوم پریود باید برید واستون پرونده ت ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

کی انتقال داری خودت؟

میخوام ببینم بعد تخمک کشی چقدر فاصله میندازن تا انتقال بدن

ممنون عزیزم از راهنماییت کی انتقال داری خودت؟میخوام ببینم بعد تخمک کشی چقدر فاصله میندازن تا انتقال ...

حداقل دوتا پریود بعد از تخمک کشی انتقال میدن

حالا بعد اون اگه خودت خواستی میتونی دیرتر هم انتقال بدی ولی زودتر از این نمیشه 

در من  چیز هایی از بین رفتند که گمان میکردم تا ابد ماندگارند... (این کاربری واگذار شده نپرسید )
حداقل دوتا پریود بعد از تخمک کشی انتقال میدنحالا بعد اون اگه خودت خواستی میتونی دیرتر هم انتقال بدی ...

تو همین سایت خوندم خیلیا ۳ تا ۵ روز بعد تخمک کشی جنین تازه انتقال میدن پس چطور انقدر فاصله داره؟

شما بیمه تکمیلی هم داری؟

تو همین سایت خوندم خیلیا ۳ تا ۵ روز بعد تخمک کشی جنین تازه انتقال میدن پس چطور انقدر فاصله داره؟شما ...

اره ااون انتقال فرشه ، بسته به شرایط واسه هر کسی فرق داره زمان انتقال باید بری ببینی شرایط شما چی میطلبه عزیزم

نه تکمیلی ندارم

ولی در کل فریز خیلی بهتره شانس موفقیتشون بیشتره اگه جنین هاتون قابلیت فریز داشته باشن فریز میکنن و بعد دومین پریودی انتقال میدن

ولی در کل فریز خیلی بهتره شانس موفقیتشون بیشتره اگه جنین هاتون قابلیت فریز داشته باشن فریز میکنن و ب ...

ممنون عزیزم از راهنماییت

امیدوارم نتیجه تلاشتون موفقیت آمیز باشه و خبر خوش بشنوی ❤️❤️