2777
2789

به خودکشی فکر می‌کنم 

به مامانم گفتم می‌خوام خودم بکشم نصیحتم کرد فقط همون روز حالم خوب بود 

به بابام گفتم از زندگی هسته شدم ولی نگفتم می‌خوام خودکشی کنم نصیحتم کرد ولی تاثیری نداشت 

زنگ زدم اورژانس اجتماعی تاثیر نداشت 

می نی سایت زجه زدم راهنمایی کردن تاثی نداشت 

هرچیم بگن تاثیرش نهایتاً برای یک روزه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خوشحالی خودت چه کاری انجام میدی؟؟

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

سلام ( هم سن و سال خودتم )

اگه تو هم نباشی دوباره خورشید میاد بالا ،

از فردا صبحش دوباره بچه ها کیف شون رو می‌بندند و میرن مدرسه 

فکر نکن دنیا تموم میشه تا میلیون ها سال دیگه قراره ادامه پیدا کنه ،کسی نمیدونه حتی شاید هم بیشتر ..

هر کسی فقط یه بار فرصت داره زندگی کنه ،،، فکر کن دیدن طلوع خورشید به این زیبایی ، نصیب آدم های بعد ما میشه ، و ما دیگه نیستیم من واقعا حسادت میکنم از الان بهشون

و اینکه حالا فعلا بمون ببین چی میشه ، چرا خودکشی آخه؟ ،، حیف مغزت به این شگفت انگیزی نیس، که میخوای خون بهش نرسه و نابود شه 

اون دنیا حوصله ات سر میره ، همینجا فعلا بمون 

سلام ( هم سن و سال خودتم )اگه تو هم نباشی دوباره خورشید میاد بالا ، از فردا صبحش دوباره بچه ها کیف ش ...

به چیزایی که دلم میخواد نرسیدم 

این دنیا اصلأ اونجور که میخواستم نشده 

مثلا خدا منو زشت آفریده همه منو مسخره کردن نمی‌خوام بگی تو خوشگلی لطفا نگو 

مامانم بابام کلی خرج تحصیلم کردن پشت کنکوری شدم چون نخوندم ازم ناامیدن

بی عرضه هستم از خودم بدم میاد دلایل زیاده انقدر گفتم دیگه از توضیح دادن خسته شدم

من خودمم اگه بدونی به چه وضعی رسیییدم 

ارااااادم داغووون شده ، هیییییچ کاری نمیتونم انجام بدم ، اهمال کاری شدید، تعلل مزمن انجام هر کاری، اظطراب، نگرانی مداوم برای بقیه ، کمال‌گرایی شدید، پرخوری عصبی ، تمرکزمم که منفجر شده یعنی 

سابق  برعکس این صفت ها رو داشتم ، یعنی عاااااالی بخدا ،، منظبت،منظم

ولی  داغووون شدم 

2790
2778
2791
2779
2792