2777
2789
عنوان

به شمام زنگ میزنن

79 بازدید | 9 پست

بچها ی شماره ایه هر از چن گاهی ب من زنگ میزنه 

و هر بارر مییزنم تو نامبربووک

میاره مزاحم تبلیغات

شاید یکسالی میشه

ک چن ماهی یبار زنگ میزنه و تا الان ۴  ۵ بار زده 

و اینکه تو تلگرام چند مدتی یبار پیام میدن بعضی اوقات انگلیسی بعضی موقعا هم فارسی مینویسه

هی مینویسه سلام و وقتی جواب میدم دیگه میره

یبار چتا دو طرفه پاک شد

بنظرتون چیه؟

هک نکنن میترسم ازین موصوع

در زمینه قنادی هر سوالی داشتید بپرسید✌🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بلاک میکنم شمارهای جدید میاره همشم مینویسه سلاممیزنم تو نامبربوک همون مزاحم مینویسه

هر بار بلاک کنی تموم میشه دیگه کسی صدتا خط نداره . تو هم آدم مشهوری نیستی ک همه بشناسنت پی تو باشن !

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
اون بار تو سوپر مارکت بودم تو واتس اپ یکی زنگ زد بهم چه پروفایل داغونی داشت سریع گوشیو کردم تو کیفم ...

.😂😂😬وای

گاهی اوقات تو واتساپ و اینستا هم بهم پیام میدن هی میگ این پیامو نگه دار مراقبم باش خدافظ🤣🥲😂

هر بار بلاک کنی تموم میشه دیگه کسی صدتا خط نداره . تو هم آدم مشهوری نیستی ک همه بشناسنت پی تو باشن !

شما الان بالای ۱۸ ای؟؟🤣😂با این طرز ادبیات؟!

هرچی شما بگی بوس😘🤣

.😂😂😬وایگاهی اوقات تو واتساپ و اینستا هم بهم پیام میدن هی میگ این پیامو نگه دار مراقبم باش خدافظ🤣 ...

من یه بار با یکی تو تلگرام حرف زدم میگفت من از ژاپن میخام بیام منو ببر بگردون گفتم جا قحطه؟ برو جای دیگه