2821
2789
عنوان

اوکی عزیزم

271 بازدید | 27 پست

چرا حرف میزنی قفل می‌کنی تاپیکتو؟؟؟ واستا جوابتو بگیر خوب. کسی نرفته بگرده تو تاپیکای تو ببینه تو کی هستی مردم انقدر بیکار نیستن چرا فکر می‌کنی واقعا انقدر شخص مهمی هستی که طرف وقتشو بذاره ببینه توی کی هستی و چیکار می‌کنی, چون خیلی اون تاپیک و می‌زدی تو ذهنم مونده بود کاربریت چون هرسری میومد سایت میدیم تو تاپیکت همه افتادن به جون هم، چون به خاطر جنابعالی اینجا دعوام شده، چون به خاطر جنابعالی به قومیت من توهین شده چون به خاطر جنابعالی من تعلیق شدم، منم چیز بدی نگفتم یه سوال پرسیدم که تو همون کاربر هستی این سوال بدیه؟؟ این حرف بدیه که به تریش قباتون برمیخوره 

@shadishima‍ 

نمی‌دونستم واقعا جمله شما فلان کاربر هستی انقدر حرف بدیه عجبببببببب بابا عجببببب

میشه تاپیک یکی مونده به اخرم گزارش بزنید صلوات میفرستم براتون

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچ وقت دعواهای اینجا درک نکردم

شخصیت من خیلی عجیبه من از تنهایی لذت میبرم ولی آدم اجتماعی هستم بعضی وقتا ساکت بعضی وقتا پر حرف بعضی وقتا مهربونم بعضی وقتا جدیام بعضی وقتا چیزای بزرگی رو میبخشم بعضی وقتا از کنار چیزای خیلی کوچیک هم رد نمیشم یه وقتایی پررو و یه وقتایی خجالتی یه چیزی که درکش واسه همه سخته

هیچ وقت دعواهای اینجا درک نکردم

من تو یه تاپیکی بودم نظرمو گفتم بعد طرف اومده یه ریپلای بلند بالا کرده که اره بحث غیراخلاقی و خنده و توهین داری میکنی

بعد از اون تو یه تاپیک دیگه بودم چیزی دیدم که راجبش تاپیک زدم حالا اون مورد اولی به خودش گرفته بدو بدو دقیقا یه تاپیک با عنوان من و موضوع متفاوت تر زده 😂

آواکادو سایت🥑                                                            

بیخیال اینجا کلا دنبال دعوا میگردن عین چاله میدون شده سایت

آخه برگشته به من میگه فضولی میگه تهمت میزنی😑💔 تهمت چی اخه خوب، من سوال فلان کاربری بگو آره هستم یا نیستم دیگه انشا نوشتنت تگ کردنت قفل کردنت واسه چیه

آخه برگشته به من میگه فضولی میگه تهمت میزنی😑💔 تهمت چی اخه خوب، من سوال فلان کاربری بگو آره هستم یا ...

ولش کن عزیزم اعصاب خودتو خورد نکن منم امروز به دو مورد برخوردم

آواکادو سایت🥑                                                            

من تو یه تاپیکی بودم نظرمو گفتم بعد طرف اومده یه ریپلای بلند بالا کرده که اره بحث غیراخلاقی و خنده و ...

بابو اینا دیگه چقدر شوتن🤣🤣

شخصیت من خیلی عجیبه من از تنهایی لذت میبرم ولی آدم اجتماعی هستم بعضی وقتا ساکت بعضی وقتا پر حرف بعضی وقتا مهربونم بعضی وقتا جدیام بعضی وقتا چیزای بزرگی رو میبخشم بعضی وقتا از کنار چیزای خیلی کوچیک هم رد نمیشم یه وقتایی پررو و یه وقتایی خجالتی یه چیزی که درکش واسه همه سخته

ولش کن عزیزم اعصاب خودتو خورد نکن منم امروز به دو مورد برخوردم

خداشفاشون بده واقعا، من اصلا برام مهم نیست ولی وقتی تاپیک میزنه چرت و پرت میگه گفتم جوابشو بدم 

اره فداتشم اینا ارزش اعصاب خوردی ندارن

کی شوته؟

جواب یکی ازکاربرا دادم

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792