2789
عنوان

بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 110 پست
دیگه محبتش کم شده قبلاً به ثانیه نمیتونستم تنها باشم همش باید حتا تو جمع تو بغلش می‌نشینم هر شبی که ...

فعلا عقدی هیچ کاری نمیتونی بکنی چون الان تو خونه مادرشه ..تو قشنگ حواستو بهش بده با حساسیت اگه کارتو پیش ببری مادرشو بیشتر خوشحال میکنی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

فعلا عقدی هیچ کاری نمیتونی بکنی چون الان تو خونه مادرشه ..تو قشنگ حواستو بهش بده با حساسیت اگه کارتو ...

چند وقته حساس شده نمیخام بری تو جمع نمیخام تو چشم باشی انگار فکر می‌کنه همه هواسشون بمنه رفیقم میگه یکبار اجازه بده نزدیکی داشته باشین خیالش راحت بشه مال خودشی

برا خودت ارزش قائل شو تا شگت برطرف نشده وارد زنانگی نشو

چیکار کنم ازم میخواد بارها پیچوندمش شوهرم مست می‌کنه نمیتونم کاری کنم امشبم گفته بیا خونه خودم نمیخام جلو چش پسر عموهام باشی

خودت اول برو ببین اصلا چرا همچین شوهری و انتخاب کردیکه هنوز زیر یه سقف نرفته کارت به اینجا رسیده

دوسش دارم شوهرمو شوهرم کلا گیر میداد ولی نه در این حد الان گوشیم باید دستش باشه باید مدام کنار خودش باشم حتما نمیزار برم کنار مادرش بشینم تو جمع حساس شده انگار می‌ترسه و از طرفی خودش گوشیشو نمیده

اگه دنبال رفتار مناسب هستینباید از اینجا مشورت بگیریباید بری پیش متخصص

می‌دونی فکر می‌کنه هواس پسرا تو جمع بمنه منو دور می‌کنه گیر میده تو جمع باید کنار خودش باشم الانم که دیگه نمیزار برم باید تو خونه خودش باشم 

چیکار کنم ازم میخواد بارها پیچوندمش شوهرم مست می‌کنه نمیتونم کاری کنم امشبم گفته بیا خونه خودم نمیخا ...

برید پیش مشاور بگو بخاطر من مست نکن میخوام باهات حرف بزنم چرا مست می کنی؟کاش گیشد داستان زندگی خودمو بگم ک چ ضرباتی از مستی شوهرم ب زندگیمون خورد ب من بچه هام و...

دوسش دارم شوهرمو شوهرم کلا گیر میداد ولی نه در این حد الان گوشیم باید دستش باشه باید مدام کنار خودش ...

عزیزم تو داری از یک آدم سایکو صحبت میکنی

باید ببینی چرا از ادم شکاک خوشت میاد

تو یک مسعله ای داری که باید حلش کنی

وگرنه زندگیت نابوده

از من گفتن بود

دیگه خوددانی

من اگه مردی بهم میگفت چرا اینو پوشیدی با نپوشیدی

همون موقع باهاش رابطمو تموم میکزدم

یکی از معیار های اصلی من بود و الان همسرم از صبح تا شب نمیدونه من کجا میرم یا اصلا چی کار میکنم

برید پیش مشاور بگو بخاطر من مست نکن میخوام باهات حرف بزنم چرا مست می کنی؟کاش گیشد داستان زندگی خودمو ...

مست که میکرد توجهش بیشتر بود پیشم بود کنارم بود بهم محبت میکرد قربون صدقم می‌رفت عادت که میشدم همش کنارم بود به اتاق داره خونه مامانش میرفتم اونجا کافی بود متوجه بشه عادتم نمیزاشت دست به سیاه و سفید بزنم می‌گفت زنم خسته کسی حق ندار ازش کار بکش الان این شکلی شده