2789
عنوان

بچها

831 بازدید | 110 پست

من همونم که عقدم و شوهرم ازم رابطه میخاد بچها دیشب کنارش بودم گوشیش زنگ خورد تا اومدم ببینم کیه گوشیو گرفت گوشیشو نداد بهم ولی گوشی من باید مدام دستش باشه و چک کنه شکاکه خیلی 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدع گوشیشو از دیشب بهونه آورده که تو ازم فاصله میگیری مگه شوهرت نیستم

توم بگو مگه من زنت نیستم زبون داشته باش خودتو دست کم نگیر مگو خب حق داره تو این موارد نباید کوتاه بیای وگرنه اسیرت می کنه زندگی جهنم میشه

یه لباس پوشیدم داداشش اینا بودن اومد تو اتاق کلی غر که جلو خوانوادم من این لباس چیه پوشیدی بدنت مشخص ...

تا عروسی نکردین این مسائل رو حل کن شکش و حساسیتش بعدا تو زندگیتون بیشتر و بدتر میشه اینو چون خودم تجربه کردم میگم حالا یا با تراپی یا با صحبت کردن 

تا عروسی نکردین این مسائل رو حل کن شکش و حساسیتش بعدا تو زندگیتون بیشتر و بدتر میشه اینو چون خودم تج ...

خیلییی به لباس پوشیدنم گیر میده ولی اگه تایپک قبلی خونده باشی شوهر من هر شب مسته ازم نزدیکی میخاد حالا چند وقته هم گیر داده به لباس پوشیدن و حساس شده و چک می‌کنه فکر میکنه من اینجور لباس بپوشم قرارع کسی بهم نزدیک بشه نمیزار دیگ پایین خونه مامانش یا برم بیرون باید مدام پیشش باشم

همینکه تا اومدم گوشی رو بگیرم نداد یعنی چی همین که هر روز میومد سمتم بهم محبت میکرد بغلم میکرد الان ...

سرسختانه پاش وایستا بگو این یه مشکل جدیه بخدا تو گذشته منی نمیخوام زجرای منو تو بکشی حیفی

حساس فعلا نباش ولی زیر نظر بگیرش

دیگه محبتش کم شده قبلاً به ثانیه نمیتونستم تنها باشم همش باید حتا تو جمع تو بغلش می‌نشینم هر شبی که میرفتم خونش میومد سمتم خودش دوسداشت نوع لباس پوشیدن مو الان حساس شده 

سرسختانه پاش وایستا بگو این یه مشکل جدیه بخدا تو گذشته منی نمیخوام زجرای منو تو بکشی حیفی

نه خب می‌دونی عقدیم یکبارم نزدیکی نداشتیم ولی بارها ازم خواسته گفته زنمی میخام نیازمو برطرف کنی من جز تو کسی به چشم نمیاد و از این جور حرفا الان تغییر کرده انگار