2777
2789
عنوان

حریم خصوصی

136 بازدید | 15 پست

بچه ها برید پشت ماشین بشینید با دوستتون بعد گوشیتون رو بگیرید سمت خودتون که کسی نبینه مثلا دوستت.نه نبینه دوستتون باید ناراحت شه نشیتیم پشت ماشین گوشبمو گرفتم تو صورتم که اون نبینه سر من غر غر تو چرا گوشیت رو گرفتی سمت صورتت  یمن بی احترامی کردی 

تو خیال میکنی من فضولم 

منم بهش گفتم ببخشید از شما اجازه نگرفتم گوشی خودمو چجوری بگیرم بتو چ ربطی داره 

تو به شعور من توهین کردی و از این چرت وپرتها اعصابمو بهم ریخت 

میخ‌استم بگم خانم با ادب تو به اموال خصوصی من کار داری اون وقت فکر میکنی مودبذهستی تو خیلی هم فضولی هم کنترال گری بتوچه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی چن سالتونه، خیلی خوشم میاد از رک بودنتون نسلتونو دوس دارم، ما هرچی میکشیم، از کمرویی، ورعایت کرد ...

والا من همون نسل سوخته دهه  اون دهه ۶۰ 

اون خانم هم تقریبا همسن برای چی من تو رو رعایت کنم اخه 

والا من همون نسل سوخته دهه اون دهه ۶۰ اون خانم هم تقریبا همسن برای چی من تو رو رعایت کنم اخه

عه مد فکر کردم دهه هشتادی هستین، دمت گرم خیلی خوبه، از ادمایی که رودر بایستی دارن خوشم نمیاد

چقدر زود دیر شد، حیف💔
عه مد فکر کردم دهه هشتادی هستین، دمت گرم خیلی خوبه، از ادمایی که رودر بایستی دارن خوشم نمیاد

اخه دوستم حرف بیخود میزد میکفت تو گوشیتو گرفتی سمت صورتت بمن توهین کردی یعنی من فضولم منم گفتم اموال شخصیمه بتو‌اصلا ربطی نداره من چجور بگیرم   از تو هم اجازه نمیگرم 

🤣بخدا یه حرفهایی میزنه تو قوطی هیچ عطاری ننوشتن فکر میکنه ون نباید فکر کنم اون ممکنه گوشیمو ببینه

خب اگر چیز خاصی تو گوشیته نورش رو کم کن و میدونم سخته منم گوشیمو یجوری دستم میگیرم همیشه طرف مقابل فکر میکنه دارم ازش عکس میگیرم یا وقتی کنار کسی هستم فکر میکنه گوشیمو میخوام ازش مخفی کنم

مثل گلوله به قصد کُشت، آمدی زدی رفتی بی آنکه سر بچرخانی ببینی شاید هنوز جان داشته باشد شکار

آخه دو تا دوست کی اینجوریه باهم

والا هرچی میخوام این کنترل گر رو از خودم دور کنم نمیتونم مثلا 

سه رپز باهاش حرف نزدم از بس هرچی پیشنهاد دوستانه عم میدادم میگفت نه اخر سر من قهر کردم سرکار گفتم فقط سلام علیک 

بهشم نگفتم چرا باهات قهرم 

حرصش در اومده بپد عین بچه ها رفنار میکرد بخدا دیکه نمیخواستم باهلش ادامه بدم بابا انگار زن منه میخوام بگم من خودم به شوهر احتیاج دارم تو زن من نیستی 

خب اگر چیز خاصی تو گوشیته نورش رو کم کن و میدونم سخته منم گوشیمو یجوری دستم میگیرم همیشه طرف مقابل ف ...

عکس اون برای چمه ولی خب مخفی کنم به اون چ من اثلا نگاه نمبکنم اون گوشیشو چجوری میگیره بمن ربطی نداره 

اخه دوستم حرف بیخود میزد میکفت تو گوشیتو گرفتی سمت صورتت بمن توهین کردی یعنی من فضولم منم گفتم اموال ...

باور کن به طعنه نگفتم، واقعا خوشم مطاد از ادمای رک، اخه من از اینکه با همه رودر بایستی دارم خیلی ضربه خوردم توزندگی

چقدر زود دیر شد، حیف💔
2790
2778
2791
2779
2792