mobinamah مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 6634 عنوان مادر بزرگ خسیس 92 بازدید | 2 پست میگم پیره اشکال ندارع رفتارش اینا بازم خونشو تمیز میکنم جارو میکشم با اینک این همه نوه داره بچه داره هیچکس تمیز نمیکنن براش . ولی چشم دیدن منو ندارع .دختر یا پسر داییام یا خاله ام رو خیلی تحویل میگیره مثلا ما میایم خونش میمونیم هیچی نمیاره بخوریم .ولی پسر خالم یا دختر داییم میاد همه چی میزارع جلوشون قربون صدقشون میره . یبار گوشت از پشقابم برداشت گذاشت پشقاب دختر داییم . امروزم صبحونه داشتم میخوردم یهو مربا از سفره برداشت😂😂😂گِلِمون تلخه بقول قدیمیها😂 بیا توت فرنگی بردار🍓 1404/08/29 | 13:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گورباویچ عضویت: 1403/02/30 تعداد پست: 7420 چرا ما هیچ وقت اون نوه عزیزه نبودیم مغز بادوم نبودیم نهایت ی کیشمیشی توت خشکی چیزی بودیم😔😂 لطفا مردای گوزباقالی و چوسونه واویلای سایت به من درخواست دوستی ندن مرسی اه😒🎀
mobinamah مدیر استارتر عضویت: 1402/10/26 تعداد پست: 6634 چرا ما هیچ وقت اون نوه عزیزه نبودیم مغز بادوم نبودیم نهایت ی کیشمیشی توت خشکی چیزی بودیم😔😂 واقعا نمیدونم فک کنم باید اون آدم بده باشی من از همه نوه هاش بهترم تازه کاراشو میکنم دختر داییام زبون درازن و کاری نمیکنن اونا رو بیشتر دوست داره خالم کوچیک تره به مامانم دستور میدع بیا توت فرنگی بردار🍓