2777
2789
عنوان

داستانه زندگیم

478 بازدید | 23 پست

۲۶سالمه من خانواده سمی دارم پدرومادرم مشکل دارن باهم کلا هیچ کدوم نمیخوان تغییرکنن پدرم دستی بزن داره .تفکرشون قدیمیه .پدرم پول نمیده حقمونو عمه هام دارن میخورن .پدرم ثروتمنده الکی به مامیگه ندارم درصورتی که داره پدرم به زن وبچه اش پول نمیده به زندگیش نمیرسه پدرومادرم بهم محبت نمیکنن بین منووخواهرم فرق میزارن من بچه اولم  .مادرم منومسخره میکنه تحقیرمیکنه خانواده ام نمیزارن پیشرفت کنم خانواده ام عقیده شون اینه که دختربچه بیرون نمیره نمیزارن بیرون برم بادخترهمسایه بازاربرم مادرم صددورزنگ میزنه که کجایی حتی زمان دانشگاهم مادرم صددورزنگ میزد خانواده ام شکاک وکنترل گرهستن  مریضن بیمارن بااین تفکرات قدیمی سمی شون .مادرم تحقیرم میکنه مسخره میکنه بهم میگه خنگ میمون عقب مونده

پشت هرلبخندی غمی وجوددارد...

درمورده کارهم ی مدت میرفتم سرکار بعداذیتم کردن صاحب کارم اینا رومخم میرفتن گیرمیدادن توکارم دخالت میکردن اومدم بیرون

کلا کاری ک من دوست دارم برم خانواده ام نمیزارن

میگن این کارنه یامیگن ساعت کاری بده

یا میگن صاحب کارمردنباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درمورده کارهم ی مدت میرفتم سرکار بعداذیتم کردن صاحب کارم اینا رومخم میرفتن گیرمیدادن توکارم دخالت میکردن اومدم بیرون

کلا کاری ک من دوست دارم برم خانواده ام نمیزارن

میگن این کارنه یامیگن ساعت کاری بده

یا میگن صاحب کارمردنباشه

به زورمیخواستن منوشوهربدن. حتی اختیارپولمو ندارم مثلامن گوشی اپل میخواستم کمکم نکردن ب کنار ی گوشی دیگ خواستم بگیرم رورنگش عالم وآدمودخالت دادن خودشونم دخالت میکردن

منو احمق گیرآوردن دارن روسرم خرسواری میکنن

خودمو دائم بااین اون مقایسه میکنم ک مگ من چیم کمه ازاونا

بخدا همون خاندان پدریم اندازه پشه نمی ارزن همشون درزمان قدیم بدردنخورقدیمی داغون بودن اماالان همشون آدم شدن پیشرفت کردن

اما من چی ی خانواده عقب افتاده بدردنخوردارم

بابام آدمیه ب زندگیش زن بچه نمیرسه

مامانم هم همینه

اونازندگی کردن بلدنیستن

ایناکلا ازهمون اولش شکاک وقدیمی وسم بودن.

ولی  خودشون بابام ومامانم بیرون اینا میرن

ولی من برم میگن دختربچه بیرون نمیره

بادخترهمسایه بازارمیرم صددورالکی مامانم زنگ میزنه کجایین کجایین رومخم میره

دخترهمسایه مون همسن منه میشناسه

یه خواستگارداشتم معرفش دختر عموم بوده ازاین دخترعموم بدم میاد خودشیرینه حال بهم زن هست کلاازخاندان پدریم بدم میاد خلاصه این پسره ظاهرن ۴سال پیش مادرش میاد ک منوببینه

بعدمن خبرنداشتم خواستگارمه ب من نگفتن خلاصه مثل اینکه بابام بهشون میگن الان نه بعد دوسال دوباره اینا میان خواستگاریم ازمن اجازه نگرفتن پسره روراه دادن من گفتم نه نمیخوام ازدواج کنم گریه کردم خودموزدم همه چیو شکوندم اینا گوش ندادن ب حرفم

اونا دخترعمو  رو فرستادن ک بفهمه من چرا میگم نه منم گفتمش باخانواده مشکل دارم گفتم پسره نیاد گوش ندادن پسره روآوردن

اونجا هم گفتم نه نمیخوامش

ب زورمیگفتن توندیدیش تو حرف نزدی

بزورمیخواستن منوبندازن ب پسره

پسره هیچی نداشت بامادرش توخونه اجاره ای زندگی میکرد گفتن بامادرش توخونه اجاره ای بایدزندگی کنم پسره کارگربودمامانم گفت برايه پسره خونه ماشین میخریم

ی خواستگاردیگ داشتم اینم هیچی نداشت گفت با مامانم زندگی کنیم و بریم عراق زندگی کنیم😐😐😐😐

یه خواستگارداشتم معرفش دختر عموم بوده ازاین دخترعموم بدم میاد خودشیرینه حال بهم زن هست کلاازخاندان پ ...

بخدا خودت میدونی ولی مواظب باش الان خوبه تا بعدا پشیمون بشی پسر بی پول بیعرضه نباید بهش تکیه کرد 

بخدا خودت میدونی ولی مواظب باش الان خوبه تا بعدا پشیمون بشی پسر بی پول بیعرضه نباید بهش تکیه کرد&nbs ...

دقیقا ولی ننه بابام حالیشون نمیشه

داداش آروم باش الان میخونمش

دختر بزرگمممم🫠یک عدد سلیطه مهربون مودب نباشید منم مودب نیستم 👊💅 با پستام موافق نیستید ریپلای نکنید 🙄درخواست دوستی از طرف آقایون با احترام پذیرفته نمیشود🤍 راستی همیشه از این استیکر استفاده میکنم :🫠🫠🫠 خیلی وقت‌ها هم بی ربط ازش استفاده میکنم😂😂😂🫠   لطفا لایک نکنید🙏🫠

ببین عزیزم اینکه تو ظاهر رو میبینی فکر میکنی همه ایده آل داریم زندگی میکنیم .همه مون داریم با پدرمادر بچه همسر همسایه و فامیل میسازیم .همه آدما نکات مثبت دارن ویژگی منفی هم دارن .باید یاد بگیریم خودمون رو انطباق بدیم .بازم برو سرکار همه اونایی که شاغلن یه حرف و حدیثی دارن ولی دوست پیدا میکنی و روابطت بیشتر میشه.

عزیزم عین همین مامان و بابای تو هم منم داشتم تازه من داداشم بدتر بود مدرسه ب زور رفتیم با دعوا. بحث خاستگار ک برام میموند وقتی ت. اتاق میرفتم بحرفم بعد رفتنه خاستگار ولی بحث میکردیم ک چرا با مرد نامحرم اینقدر ور زدی بیرون نمی‌گذاشتند تنهایی برم همیشه ی بادیگارد دنبالم بود سرکار نگذاشتند برم کار تو خونه آوردم اونم با هزار تا بدبختی و دعوا تت‌و زدم از بس فش و دعوا شنیدم پاک کردم کسایی ک فکرشون قدیمی باشه تا آخر عمرشون هست تازه مامان و بابام بین ما دخترا ی چس پسرش فرق میذاره همه دارایی رو داده ب پسرش ما دختراهم نباید حرف بزنیم دعا کن خدا ی شوهرت خب قسمتت کنه از گیرشون نجات پیدا کنی 🙏♥️♥️♥️😘🥲

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792