2777
2789
عنوان

خروس دسته بچمو چنگ زد

280 بازدید | 26 پست

سلام پسرم دنبال مرغ و خروس میکرد خروسه اومد سمتش دستشون چنگ زد سریع با مایع و آب شستم اومدیم مسافرت به همسرم میگم ببریم بهداشت نشون بدیم میگه نمیخاد از مرغ و خروس مریضی نمیاد که بقیه ام مسخرم میکنن که حساسی و فلان خب میترسم مریضی بگیره چیکارکنم استرس گرفتم ؟

ما شمالیم توی بدنمون فقط زخم حاصل از پا و نوک مرغ و خروسه،ببخشید عزیزم مگه سگ یا گربست که میترسی هاری داشته باشن؟! گوشتشون حلاله چه مریضی ای آخه

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گربه خطر ناکه اونم گربه خیابونی مرض دارن  و باید آمپول بزنی

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

روی دست راست من جای ناخن پای مرغ مورد علاقمه چون گرفتمش عصبی شد با دستم اینکارو کرد،هیچی نمونده ازش بخوای دقت کنی یه هاله سیاه مثل رد ناخنه،چیزیم نشده هنوزم زندم،مرغ و خروس بدترین بیماری ای که میگیرن آبلست اونم به انسان منتقل نمیشه

نترس چیزی نمیشه.پای پسر منم خروس نوک زد

به خیر گذاشته ولی اگر یه هزارم درصد هاری داشته باشه و واکسن نزنید دیگه راهی نیست برای درمانش، برای دفعه های بهد رهایت کنید 

چقد سطح آگاهی کمه ، باید واکسن هاری بزنه بچه ، تو پوستر مربوط به هاری توی مراکز بهداشت همه ی حیوانات ...

پرنده ناقل هاری نمیتونه باشه اصلا😐

چقد سطح آگاهی کمه ، باید واکسن هاری بزنه بچه ، تو پوستر مربوط به هاری توی مراکز بهداشت همه ی حیوانات ...

چی میگی شما خانوم ؟ چرا الکی حرف میزنی ؟ هاری کجا بوده . هاری ویروسیعکهتو بدن پرندگان امکان ایجاد بیماری نداره .فقط در بدن پستانداران 

تو رو خدا  انقد اراجیف ننویسید . 

پرنده ناقل هاری نمیتونه باشه اصلا😐

دقیقا درسته . چند وقت بعد یه بدبختی میاد این پست رو میبینه . اگه اطلاعاتش کم باشه سکته میکنه که بچش هاری گرفته .امان از بی سوادایی که ادعای سواد میکنن .