2777
2789
عنوان

میریدنامزدی پسرخواهرشوهرتون

349 بازدید | 29 پست

که مادرش که خواهرشوهرمنه سه ساله قهره باهام وبلاکم کرده؟؟برادعوتم زنگ زده شوهرم!گفته بابچه هات بیا امشبه،خواهرشوهرم وشوهرم دعواشون شده بود،خواهرشوهرم هم اومده بوددردودلی که چندسال پیش بهش راجع به شوهرم بودبهش تودعواشون گفته بود،پای من ناخواسته وسط دعوای اوناکشیده شده بود،بهش زونگ زدم گفتم واگذارت بخداقطع کردوبعدبلاک

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیررررر جایی که دعوت از شوهرم بکنن بعد سه سال قهر نمیرم

لااایک

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

خیررررر جایی که دعوت از شوهرم بکنن بعد سه سال قهر نمیرم

شوهرم تازه آشتی کرده

اگر با مادرشوهر و بقیه اقوام شوهر در ارتباط هستی برو عزیزم. سنگین و رنگین و تایم کمی برو و هدیه بده.

هم به خاطر بچه ش. هم اینکه جلوی بقیه شما بزرگوار دیده میشی و بعد با بقیه خانواده شوهر هم برات مشکل درست نمیشه.

البته ایشون کارش زشت بوده برای دعوت به خودت زنگ نزده. حتی گله تو هم به گوشش برسون که با اینکه زنگ به خودم نزد بزرگی کردم و اومدم.

بنظرم برو ولی سرسنگین   تا خواهرشوهرت اک ی وقت چیزی گف اون بشه مقصر

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

اگر با مادرشوهر و بقیه اقوام شوهر در ارتباط هستی برو عزیزم. سنگین و رنگین و تایم کمی برو و هدیه بده. ...

عزیزم فکر میکنی بعضیا می‌فهمن طرف بزرگی کرده

اتفاقا میگن خودشو دعوت نکردیم بلند شده اومده

من باشم میرم

چرا