2777
2789
عنوان

میریدنامزدی پسرخواهرشوهرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 29 پست
توروخدا واسه خودت ارزش قائل باش نرو...مثل من ساده نباشسلیطه باش بگو میه منو دعوت کردی که بیاماگه شوه ...

حس سرشکستگی وتحقییردارم اگرشوهرم تنهابره

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من باشم شوهرم رو هم مسموم میکنم که نره

اونم به خاطرخواهرش گناه داره

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

حس سرشکستگی وتحقییردارم اگرشوهرم تنهابره

درکت میکنم عزیزم

اما اگه شوهرت کله شقه و اگه نزاری بره زندگی رو زهر میکنه به کامتون بزار خودش بره

وگرنه اگه درک داشته باشه بخاطر تو هم که شده نباید بره

اما تو جلوشو نگیر که بعدا آدم بد نشی

عزیزم فکر میکنی بعضیا می‌فهمن طرف بزرگی کردهاتفاقا میگن خودشو دعوت نکردیم بلند شده اومده

نمیدونم شاید من مادرشوهر خودمو می بینم. این چیزا به چشمش هست و می بینه وقتی یک طرف بزرگواری میکنه

نمیدونم شاید من مادرشوهر خودمو می بینم. این چیزا به چشمش هست و می بینه وقتی یک طرف بزرگواری میکنه

ما هم اینجوریم،این مسائل برامون خیلی مهمه حتی اگه کدورتی چیزی بینمون باشه برا مراسم و...حتما همدیگه رو دعوت می‌کنیم و کدورتهارو حل میکنیم

ولی خونواده شوهرم سنگدل و کینه این، اصلا بزرگواری و...تو کتشون نمیره

بدتر وقیح میشن

رفتن ونرفتن تو اهمیتی نداره انشاالله پسر خواهرشوهرت خوشبخت بشه درستش اینه که تو شادی وغم خانواده ه ...

براشوهرم اهمیت داره عزیزم

واقعا بخاطر یه وعده غذا خودتو زیر سوال میبری؟

مگه تونامزدی غذامیدن 😳به چه چیزایی فکرمیکنید

اقا من باشم میرم چون بلاخره کادو رو که باید بدم حداقل ازم پذیرایی بشه میرم تحویلشونم نمیگیرم از اول ...

😁

واقعا بخاطر یه وعده غذا خودتو زیر سوال میبری؟

تو الان فک کردی اگه نرفتی خیلی براشون مهمه؟😂 اتفاقا ده تا ام پشت سرت حرف میزنن که شوهرشو بچه هاش اومدن ولی زنش نیومده معلوم نیس چیکار کرده که نیومده ، من مثل شما نیستم زندگیو به کام خودم تلخ کنم سر چار تا حرف خاله زنکی 😁 شیرینی ، شربت یا یه پرس غذا رو من همین الان تو خونه خودمم دارم میخورم اگه کله تو بکار بندازی میفهمی بخاطر اینا نیس خوشگلم 😘